<strong>ILLSINT:</strong> Christian Gauseth raste etter Vegard Forrens hands. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
ILLSINT: Christian Gauseth raste etter Vegard Forrens hands. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Molde tilbake på tabelltopp etter 3-1 over Mjøndalen

Slo ned reklameskilt: - Jeg er så drittlei

Mjøndalens Christian Gauseth raser etter Vegard Forrens hands - og slo ned reklameskiltet midt i pauseintervjuet med Eurosport. Moldenseren Gauseth måtte til slutt se gamleklubben vinne 3-1 og overta tabelltoppen fra Bodø/Glimt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Mjøndalen - Molde 1-3 (0-1)

Oliver Occeans skudd etter 35 minutter berørte armen til Vegard Forren i straffefeltet, men dommer Espen Eskås lot spillet gå.

Det får Mjøndalens Christian Gauseth til å klikke i vinkel.

- Det er så j**** klart. Det er bare en mann som ikke ser det. Det er helt utrolig, freser Christian Gauseth i pauseintervjuet med Eurosport.

- Det skjer gang etter gang mot små klubber. Jeg er så drittlei at det er ikke mulig, tordner Mjøndalen-profilen.

Slo ned reklameskiltet foran Forren

Så slo Gauseth ned reklameskiltet i bakgrunnen, mens en forfjamset Vegard Forren dukket opp i skjermen og svarte for seg.

Forren legger ikke skjul på at hånda hans var borti ballen i situasjonen, men er usikker på om det skulle blitt dømt straffe eller ikke.

- Ja, klart ballen spretter opp i armen min, men jeg gjør det ikke med vilje, sier Forren til Eurosport.

Trenerens versjon

Mjøndalen-trener Vegard Hansen sa følgende om situasjonen som gikk eleven Gauseth til å tordne.

- Det så ut som ballen traff hånda, og dommeren hadde sett det, men han mente det ikke var en straffbar hands, da. Men de der pleier det å bli dømt på, så det er uflaks, sier Vegard Hansen til kanalen.

<strong>1-0:</strong> Her har Moldes Ohi Omoijuanfo akkurat satt inn 1–0 for Molde mot Mjøndalen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
1-0: Her har Moldes Ohi Omoijuanfo akkurat satt inn 1–0 for Molde mot Mjøndalen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix. Vis mer

Molde vant til slutt 3-1 i Mjøndalen etter scoringer av Ohi Omoijuanfo, Eirik Hestad og Erling Knudtzon, mens Sondre Liseth scoret Mjøndalens trøstemål.

Hvilte stjerner

Magnus Wolff Eikrem, Leke James, Eirik Hestad, Mathis Bolly og Martin Bjørnbak ble hvilt fra start da Molde tok tilbake serieledelsen etter Bodø/Glimts tap mot Odd i Skien på fredag.

Molde var det klart beste laget og vant fortjent, få dager etter exiten i Europa League mot Partizan Beograd.

Mjøndalen har ikke slått Molde på de 13 siste forsøkene og ligger fjerde sist i Eliteserien etter 20 spilte serierunder.

- Det ble en sjansefattig og ganske jevn kamp. Molde vil sikkert si at de er gode med ball og at de kontrollerte fint og vant fortjent. De er et godt lag som forsvarer seg godt, sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

<strong>IMPONERTE:</strong> Ohi Omoijuanfo gratulerer kollega Erling Knudtzon med 2-0-scoringen over Mjøndalen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
IMPONERTE: Ohi Omoijuanfo gratulerer kollega Erling Knudtzon med 2-0-scoringen over Mjøndalen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix. Vis mer

Vakre mål

1-0-scoringen var praktfull der til slutt Erling Knudtzon sendte den forløsende pasningen - før Ohi Omoijuanfo skled ballen enkelt inn på bakerste stolpe. Det var Oslo-guttens ellevte seriescoring for året.

2-0-scoringen kom ti minutter ut i 2. omgang etter en enkeltmannsprestasjon fra Knudtzon ute på venstrekanten. Har skar inn mot midten og avsluttet med et stjernetreff i motsatt kryss.

Innbytter Sondre Liseth skapte en viss spenning ved å dundre ballen i nettet etter en frisparksituasjon på overtid, men nærmere kom ikke Mjøndalen. Innbytter Eirik Hestad kontret og ordnet 3-1-seier på overtid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer