Slo til eldre mann - nå legger Conor McGregor seg flat

- Det er ikke vits å diskutere hva som skjedde eller hvorfor. Det var fullstendig galt av meg. Det var en uakseptabel oppførsel.

SLO TIL: Conor McGregor slår til en eldre mann. Video: TMZ/BACKGRID Vis mer

Videoen øverst i denne artikkelen viser hvordan MMA-utøver Conor McGregor slår til en eldre mann. Årsaken skal ha vært at mannen ikke ønsket å drikke whiskyen McGregor tilbyr.

Hendelsen fant sted tidligere i april, men dukket først opp i august. Det har skapt sterke reaksjoner mot kampsportutøveren.

Nå tar McGregor endelig bladet fra munnen i et intervju med ESPN. Han vil ikke innrømme direkte at han slo mannen, «av respekt for hele situasjonen» og det faktum at han ikke husker så godt siden det er mange måneder siden.

- Jeg må ta ansvar. Det har ikke noe å si hva som skjedde der - det var ikke riktig av meg. Den mannen fortjener å nyte tiden sin på pub uten at det skal ende slik det gjorde, sier McGregor.

- Jeg må innse at det ikke er holdningen eller oppførselen til en leder, en kampsportutøver eller en mester. Jeg må være smart og komme tilbake, slåss for tilgivelse, gjengjeldelse, respekt - de tingene som gjorde meg til den mannen jeg er, sier han og fortsetter:

- Det er ikke vits å diskutere hva som skjedde eller hvorfor. Det var fullstendig galt av meg. Det var en uakseptabel oppførsel.

Etterforskes

Politi i Irland har bekreftet at de etterforsker hendelsen.

- Uansett hva som skjer, så vil jeg ta det på strak arm. Uansett hva som skjer, så fortjener jeg det. Jeg vil møte det. Jeg vil ikke gjemme meg, sier McGregor om at han kanskje blir straffet for opptrinnet.

Samtidig gir han en unnskyldningen til familien, venner og fansen i kjølvannet av hendelsen. Han sier det sårer ham at deler av fansen har snudd i støttet av ham etter hendelsen.

Flere uheldige episoder

Tidligere i år kom det fram at McGregor var involvert i en annen episode i 2018, der han ble arrestert etter angivelig å ha knust en supporters telefon i forbindelse med en tur til Miami.

Mannen forsøkte å ta bilde av ham, og da mobilen gikk i bakken trampet McGregor på mobilen, som skal ha kostet rundt 7000 kroner, flere ganger.

Anklagene mot iren ble imidlertid henlagt. Grunnen skal være at den fornærmede hadde reist utenlands fra Florida, og at han ikke ønsket å reise tilbake for å følge opp saken.

McGregor adresserte også denne hendelsen i intervjuet.

- Det var også lenge siden. Jeg må slutte å ta agn som legges ut. Er jeg fisken, eller er jeg hvalen. Jeg må gå foran som et eksempel, sier McGregor.