Slo til eldre mann - nå legger Conor McGregor seg flat

- Det er ikke vits å diskutere hva som skjedde eller hvorfor. Det var fullstendig galt av meg. Det var en uakseptabel oppførsel.

SLO TIL: Conor McGregor slår til en eldre mann. Video: TMZ/BACKGRID Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Videoen øverst i denne artikkelen viser hvordan MMA-utøver Conor McGregor slår til en eldre mann. Årsaken skal ha vært at mannen ikke ønsket å drikke whiskyen McGregor tilbyr.

Hendelsen fant sted tidligere i april, men dukket først opp i august. Det har skapt sterke reaksjoner mot kampsportutøveren.

Nå tar McGregor endelig bladet fra munnen i et intervju med ESPN. Han vil ikke innrømme direkte at han slo mannen, «av respekt for hele situasjonen» og det faktum at han ikke husker så godt siden det er mange måneder siden.

- Jeg må ta ansvar. Det har ikke noe å si hva som skjedde der - det var ikke riktig av meg. Den mannen fortjener å nyte tiden sin på pub uten at det skal ende slik det gjorde, sier McGregor.

- Jeg må innse at det ikke er holdningen eller oppførselen til en leder, en kampsportutøver eller en mester. Jeg må være smart og komme tilbake, slåss for tilgivelse, gjengjeldelse, respekt - de tingene som gjorde meg til den mannen jeg er, sier han og fortsetter:

- Det er ikke vits å diskutere hva som skjedde eller hvorfor. Det var fullstendig galt av meg. Det var en uakseptabel oppførsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer