NY GEVINST. Dagbladets tipsekspert Bengt Berg skaffer sine tilhengere gevinster. Nå ble det klaff igjen i en lunsjomgang. Foto: HESTEGUIDEN.COM
NY GEVINST. Dagbladets tipsekspert Bengt Berg skaffer sine tilhengere gevinster. Nå ble det klaff igjen i en lunsjomgang. Foto: HESTEGUIDEN.COMVis mer

Slo til i lunsjen igjen

Har spilt inn 36.000 på to omganger.

|||• Ny gevinst på Bengts tips. Grip sjansen her!

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg slo til i lunsjen igjen tirsdag. To lunsjomganger har gitt 36.000 kroner i gevinst på en halv uke.

Det var det store forslaget som gikk inn på Drammen travbane tirsdag. Berg hadde fanget opp dagens overraskelse Amazing Motion i 4. avdeling.
-Ja, det er riktig at det var det store forslaget som ga gevinst igjen. Der satte jeg på Amazing Motion som var et åttende valg i spillet på bred gardering.
Bankeren min var den ubeseirede varmblodshoppa Bakerinnen i 3. avdeling. Jeg spekulerte også i at storfavoritten A.B. Lom'n muligens kunne tulle seg bort på liten rutine. Men der tok jeg feil. Hesten vant i overlegen stil som dagens mest markerte hest i V5-spillet. Jeg vil også legge til at det var litt tur med i bildet denne gang. Hesten Joey kom ikke til start i 1. avdeling, og dermed kom vinneren L.O. Zonett Scott inn som reservehest. Men det er vel slik, at når en er litt i siget, har man også tilfeldighetene på sin side, smiler Bengt Berg.

Spleis er fortsatt lurt

Bengt Berg rådet leserne før lunsjomgangen på Drammen travbane tirsdag, at det kan være lurt å gå flere sammen og spleise på det store forslaget hans. Det var et godt råd for de som fulgte det.

Nye tips og ny lunsj

Bengt Berg jobber kontinuerlig for å finne gode spillobjekter og potensielle overraskelser i spillet. Han er godt i gang igjen og leverer tips til alle løp som arrangeres i Norge.

-Det er ny lunsjomgang på Bjerke torsdag, men det er vel mer tilfeldigheter at det nettopp er i disse omgangene det har gått bra de siste dagene. Det store forslaget har også gått inn på ordinære kjøringer denne uka, men da har ikke gevinsten vært så mye å skryte av, forteller Bengt Berg.