- Slo til med stilen og farten til en proffbokser

Musikk-krangel skal ha tent Gerrard.

(Dagbladet.no): Mens lagkameratene er i Thailand på treningsleir, deltar Steven Gerrard i en rettsak hjemme i England.

Årsaken er Liverpool-kapteinens rolle i en slåsskamp hvor den 34-årige forretningsmannen Marcus McGee ble banket opp i desember i fjor.

Under rettsakens andre dag forklarte aktor David Turner at en krangel om CD-spilleren utløste basketaket, ifølge Daily Mail.

Aktors prosedyre er gjengitt i alle de største engelske avisene i dag.

Gerrard ville ifølge aktor ha tilgang på et kort som kontrollerte musikkspilleren.

McGee likte ikke Liverpool-spillerens tone, og nektet ham kortet.

- Han (Gerrard) gikk tilbake til sin egen fest, tydelig forbløffet over det som hadde skjedd, om mannen som hadde sagt nei til Steven Gerrard, sier Turner.

Daily Mail skriver at det så gikk seks minutter før Gerrard oppsøkte McGee igjen.

Etter en opphetet situasjon hvor fotballspilleren og forretningsmannen sto ansikt til ansikt skal en av Gerrards venner, John Doran, ha kommet til.

Doran skal ifølge aktor ha dyttet vekk McGee, før han plantet albuen i ansiktet hans.

- Det var her det svartnet for Gerrard.

- Nesten umiddelbart etter fremstøtet fra John Doran, faktisk innen sekunder, sluttet Steven Gerrard seg til angrepet med flere velplasserte uppercutslag, utført med en stil og en fart som en profesjonell bokser, og ikke en profesjonell fotballspiller.

Gerrard har innrømmet overfor politiet at de kranglet om musikkspilleren, men benekter anklagene om overfall, i følge The Guardian.

I RETTEN: Her kommer Steven Gerrard ut av retten, hvor han tilbringer dagene etter et barslagsmål i desember i fjor. Aktorens påstand er at det fullstendig svartnet for Liverpool-kapteinen. Foto: Tony Spencer / AFP.
I RETTEN: Her kommer Steven Gerrard ut av retten, hvor han tilbringer dagene etter et barslagsmål i desember i fjor. Aktorens påstand er at det fullstendig svartnet for Liverpool-kapteinen. Foto: Tony Spencer / AFP. Vis mer

Juryen fikk tirsdag se videobilder av Gerrard og hans venner, dansende og syngende på fotballsanger mens det ble helt innpå med shots.

Situasjonen i baren, hvor Gerrard skal ha slått 34-åringen, ble også vist for juryen.

Steven Gerrard nekter fortsatt for overfall og ordensforstyrrelse.

Fem av de andre tiltalte innrømte skyld i saken. Den siste tilsto kun delvis.

- Vi sier ikke at Gerrard er normalt sett er en arrogant mann, og sier ikke at han er en bølle.

- Det vi sier er at akkurat den kvelden mistet han selvkontrollen, og deltok i et angrep som aldri skulle funnet sted. Han sviktet seg selv, sier aktor David Turner ifølge Daily Mail.


Rettssaken ventes å fortsette i ytterligere to til tre uker, skriver The Times.