Slo til med V5-gevinst direkte

Bengt i tipsform etter ferie.

SLO TIL ETTER FERIE. Dagbladets tipsekspert på hest slo til direkte. Bengt Berg skaffet sine tilhengere lunsjgevinst. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SLO TIL ETTER FERIE. Dagbladets tipsekspert på hest slo til direkte. Bengt Berg skaffet sine tilhengere lunsjgevinst. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Batteriene er tydeligvis godt ladet etter fire ukers ferie.Bengt Berg slo til på det første tipsoppsettet sitt.Lunsjtipset til V5-omgangen på Drammen travbane tirsdag satt bra, og 540 kroner innsats ble til 2446 kroner i premie for tilhengerne hans.Det store forslaget på 1470 kroner gikk naturligvis også inn med gevinst.

- Ikke det store beløpet, men det er alltid bra med en god start, sier Dagbladets tipsekspert.- Det er mye å sette seg inn i, men jeg fant egentlig ganske lett fram til bankeren High Photo. En fin tre-åring som møtte veldig enkel motstand. Om bare starten gikk bra uten galopp, regnet jeg dette som grei skuring, og det ble det, konstaterer Bengt Berg.

"Teppe i bånn"

Teppe i bånn hører til den frodige skaren av uttrykk på travsjargongen. Det betyr rett og slett at samtlige hester er markert for i den siste V5-avdelingen.Det gikk Bengt for i dag, og fikk litt uttelling for det.Lonely Story vant som sjuende rangert på markeringsoversikten og fikk V5-verdien til å firedoble seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer