Skiskytter-VM:

Slo tilbake: - Varmer hjertet mitt

Ingrid Landmark Tandrevold slo tilbake med bronse på dagens 15-kilometer. Etter målgang var hun svært fornøyd med hvordan hun taklet den siste skytingen.

FORNØYD: Ingrid Landmark Tandrevold strålte etter VM-bronse i Pokljuka. Video: Lie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

POKLJUKA/OSLO (Dagbladet): Med 19 av 20 treff, kunne Ingrid Landmark Tandrevold juble for en tredjeplass på dagens 15-kilometer.

- Jeg er utrolig fornøyd, og utrolig glad. Selv om det var forferdelig vondt, så var det ordentlig gøy å gå en sisterunde i dag, og føle at du kjemper om medaljer. At jeg klarte å takle siste stående er noe jeg er utrolig stolt over, sier hun, før hun fortsetter:

- Jeg har tvilt mye på meg selv, og det at jeg klarer å få de til i dag, det varmer hjertet mitt, sier Landmark Tandrevold til Dagbladet.

24-åringen gikk fort i sporet, og med god skyting tok hun sin andre individuelle medalje i et VM. I Östersund i 2019, tok hun sølv på sprinten. Hun har også to VM-gull på stafett fra 2019 og 2020.

Tsjekkiske Marketa Davido skjøt fire fulle hus, og tok med det et suverent gull. Hanna Öberg tok sølvet. I mål var svensken 28 sekunder bak.

Nær sensasjon

- Det er en bragd, utbrøt Andreas Stabrun Smith da Landmark Tandrevold skjøt fullt hus på siste stående.

Det så lenge ut til at Ida Lien skulle ta en sensasjonell medalje. Med fullt hus på de tre første skytingene, kom hun inn på siste stående, vel vitende om at et fullt hus kunne holde til medalje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer