Slo tilbake etter fadesen

Tottenham hadde små problemer med å slå Ludogorets i Europa League torsdag.

SCORET IGJEN: Harry Kane fortsetter å levere for Tottenham. Foto: REUTERS/Stoyan Nenov
SCORET IGJEN: Harry Kane fortsetter å levere for Tottenham. Foto: REUTERS/Stoyan Nenov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Ludogorets - Tottenham 1-3

Tottenham viste solid angrepsfotball da Ludogorets fikk unngjelde med 3-1 i europaligaen.

Dermed er Jose Mourinhos lag tilbake på seierssporet i turneringen, og lagets offensive spillere leverte varene. Harry Kane, Lucas Moura og Giovani Lo Celso sto for målene.

Spurs tapte overraskende 0-1 for Antwerpen sist og hadde litt å revansjere mot det antatt svakeste laget i gruppe J, bulgarske Ludogorets.

London-laget ville ikke ha noen gjentakelse fra fadesen i forrige uke og satte tidlig skapet på plass. Laget dominerte stort før Harry Kane avsluttet den gode åpningen med å sette 1-0 etter 13 minutter. En corner fant spissens hode inne i feltet.

Etter en drøy halvtime dukket Lucas Moura opp på bakre stolpe og satte pasningen fra Kane i mål til 2-0. Før scoringen hadde Tottenham rullet opp det ene angrepet etter det andre. Det var Gareth Bale som passet til Kane i forkant av scoringen.

Fem minutter etter sidebytte klarte hjemmelaget å komme seg i angrep, og da ble det farlig med én gang. Det endte med at Claudiu Keserü plutselig dukket opp bak Tottenham-forsvaret og sendte ballen i mål på volley forbi Joe Hart i Spurs-målet.

Etter en drøy time satte Lo Celso 3-1 på pasning fra Son Heung-min, som like før hadde kommet inn for Moura.

Senere torsdag kveld spiller Royal Antwerpen med Simen Juklerød på laget mot østerrikske LASK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer