Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slo tilbake med sju scoringer

Galacticos ga Valladolid juling og sørget for en real målorgie i Madrid.

(Dagbladet.no) Real Madrid - Valladolid 7-0. Hovedstadslaget hadde vunnet åtte kamper på rad da de forrige helg gikk på en stygg smell mot Almeira.

- Jeg er ikke bekymret på grunn av dette. Dette tilbakeslaget kommer på et perfekt tidspunkt for oss, og jeg er sikker på at vi takler det bra, sa trener Bernd Schuster etter kampen.

Og de taklet faktisk nedturen strålende. Nå er Real-spillerne i den sjuende himmel etter at de slo kraftfullt tilbake med en målorgie søndag kveld.

Galacticos ga seg ikke før de hadde sendt sju baller bak stakkars Sergio Asenjo.

Dette gjorde de med flere spillere ute - deriblant toppscorer Ruud van Nistelrooy.

- Om dette kan forbedres? Selvsagt, vi hadde jo mange spillere ute, sier Schuster.

Mål på samlebånd

Spillerne hadde åpenbart bestemt seg for å revansjere forrige helgs nederlag, for kampen var bare sju minutter gammel da Julio Baptista åpnet scoringsshowet.

I DEN SJUENDE HIMMEL: Arjen Robben scoret ett i målorgien til Real Madrid, hans første seriemål for klubben. Foto: AP
I DEN SJUENDE HIMMEL: Arjen Robben scoret ett i målorgien til Real Madrid, hans første seriemål for klubben. Foto: AP Vis mer

Etter dette kom målene på samlebånd for Schusters menn.

I løpet av 35 minutter i 1. omgang scoret serielederne fem mål og kampen var avgjort lenge før Valladolid slukøret tuslet inn til garderobene på Stantiago Bernabeu til pause.

- Det viktigste jeg tar med meg fra denne kampen er at spillerne responderte veldig bra på det som skjedde forrige uke, sier den tyske treneren.

Leder med åtte poeng

Real Madrid roet seg litt etter hvilen og de siste 45 minuttene puttet de «bare» to ganger.

Valladolid kan allerede grue seg til neste gang de skal til Bernabeu, for de har slitt tungt i den spanske hovedstaden. Sist de møtte Real Madrid borte - for tre år siden - slapp de også inn sju mål.

Raul - som med sine to scoringer nå har 13 seriemål, ett mer enn Nistelrooy - har til sammen scoret ti ganger på 12 oppgjør mot Valladolid.

De har nå åtte poeng ned til Barcelona på 2. plass - i jakten på det andre seriemesterskapet på rad.

image: Slo tilbake med sju scoringer
STAKKARS MANN: Sergio Asenjo måtte plukke sju baller ut av nettmaskene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media