Slo tilbake

Kristiansund sleit lenge med å svare mot Sandefjord i Eliteserien onsdag, men tre raske scoringer sikret 3-1 og tre poeng til nordmøringene.

SNUOPERASJON: Kristiansund jubel etter 2-1 målet av Olaus Jair Skarsem (midten) under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sandefjord BK på Kristiansund stadion.
Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
SNUOPERASJON: Kristiansund jubel etter 2-1 målet av Olaus Jair Skarsem (midten) under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sandefjord BK på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dermed snur Kristiansund de siste runders dårlige trend. Med bare to poeng på fire kamper kan dagens seier bety mye for de mørkeblå.

De måtte derimot slite for å vinne. Sivert Gussiås sendte gjestene i ledelsen allerede etter fem minutter og til tross for stort press tok det tid før hjemmelaget snudde. Men da innbytter Bendik Bye fant nettmaskene i det 72. minutt løsnet det. Olaus Skarsem sikret ledelsen tre minutter seinere før Amahl Pellegrino la på til 3-1 sju minutter før full tid.

Dermed henger Kristiansund med i medaljekampen.

Sandefjord så lenge ut til å fortsette en god trend. Etter å ha gått på fem strake tap kom de kom til Nordmøre med to seirer på de tre siste kampene. Med dagens sluttresultatet holder de seg derimot på 13.-plass i Eliteserien, men har bare fem poeng opp til Kristiansund på 6.-plass.

Tidlig mål

Gjestene gikk noe overraskende tidlig i ledelsen i Kristiansund. Ett skudd fra Emil Pálsson gikk via to Kristiandsundspillerne før ballen til slutt traff Sivert Gussiås' legg. Han greide å få såpass kontroll på ballen at han kunne vippe den over keeper Eirik Holmen Johansen og i nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer