Sløste med sjansene

Verken Newcastle eller Marseille maktet å sette sjansene i den første semifinalen i UEFA-cupen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dermed endte det 0-0 på St. James' Park, og Marseille har overtaket foran returoppgjøret på hjemmebane - selv om det fortsatt er vidåpent spørsmål hvem som går til finalen.

Marseille var nær ved å lage 0-1 etter 65 minutters spill, men skuddet fra Didier Drogba gikk på innsiden av stangen og ut igjen. Det satte en støkk i de over 52.000 tilskuerne på tribunen.

Newcastles manager Bobby Robson måtte mønstre et skadeskutt mannskap, ettersom Craig Bellamy, Kieron Dyer, Jermaine Jenas og Lee Bowyer alle var uaktuelle for spill.

På topp satte Robson inn Englands U21-landslagsspiller Shola Ameobi, som også var usikker før start, sammen med kaptein Alan Shearer. Begge kom seg til sjanser, men uten utbytte.

Etter 49 minutters spill skjøt Shearer et skummelt frispark, som Marseilles målvakt Fabien Barthez måtte bruke all sin rutine på å redde. Frankrikes landslagskeeper måtte gi retur, og Gary Speed fikk en alle tiders mulighet til å score, men bommet på mirakuløst vis.

Hele 2. omgang fortsatte i et intenst tempo, men mål ble det ikke. Også Marseille var tannløse da kronen på verket skulle settes.

(NTB)

SLØSTE: Heller ikke Alan Shearer klarte å sette ballen i mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer