- LATTERLIG: Det er hva Italia-trener Luigi Di Biagio mener om beskyldningene fra det slovakiske U21-landslaget. Foto: Lukasz Kalinowski/REX/Shutterstock
- LATTERLIG: Det er hva Italia-trener Luigi Di Biagio mener om beskyldningene fra det slovakiske U21-landslaget. Foto: Lukasz Kalinowski/REX/Shutterstock Vis mer

U21-EM

Slovakia langer ut mot det de hevder er avtalt spill. Italia kontrer: - Latterlige påstander

Luigi Di Biagio har sett seg lei av Slovakia-leirens påstander om avtalt spill mellom Italia og Tyskland i U21-EM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Det er latterlig. Det er en tapers unnskyldninger, sier den italienske U21-landslagssjefen.

Fra Slovakias side er det kommet beskyldninger fra så vel statsministeren som landslagstreneren om at Italia og Tyskland gikk for 1–0 til Italia i lørdagens gruppespillkamp, fordi resultatet sendte begge lag videre til semifinalen.

Slovakia røk ut i gruppespillet som nest beste toer, og trener Pavel Hapal var ikke nådig i sin kritikk. Han mente Italia og Tyskland leverte en skammelig forestilling.

– UEFA bør gi ham karantene. Man kan ikke tillate at noen insinuerer noe slikt, mener Di Biagio.

Tyskland-trener Stefan Kuntz innrømmet søndag at lagene tok det pent i de siste minuttene av kampen ettersom det daværende resultatet sørget for at de var videre i turneringen.

– I de siste tre minuttene fikk vi beskjed om at resultatet ville holde for begge lag. Da er det menneskelig at man spiller forsiktig, sa Kuntz.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer