- Slow motion-spill

Fire poeng på fire kamper er langt fra hva Brann-spillerne hadde håpet før seriestart. Dylan MacAllister mener Brann spilte i slow motion i går.

BERGEN (Dagbladet): Det åpnet lovende foran nesten 14 000 betalende tilskuere på Brann stadion. I det 23. minutt presterte arbeidsjernet Robbie Winters å sende en ball langs grastustene, mellom flere forsvarere og inn til ledelse.

Reservekeeper Morten Olsen kastet seg, men for seint og for kort. Ballen strøk stolpen. Stemningen var satt og Mjelde var fornøyd. Så langt.

Ingen festaften

- Utover i kampen ble vi presset tilbake på banen. Da ble det langt fram igjen. Vi klarte ikke å kjøre det samme tempoet som vi har klart tidligere i vår. Det manglet også litt på aggressiviteten. Vi fikk ikke den festaftenen som vi fikk mot Molde, men fotball består også av noen hverdager, forklarer Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Brann hadde mye av banespillet og skapte sjanser nok til å vinne kampen, men framdriften fikk ikke den flyten gjennom midtbaneleddet som tidligere. Seyi Olofinjana så til tider litt puslete ut, og Raymond Kvisvik løp ikke nok til å sikre presset framover.

- Vi startet så bra og spilte god fotball. Sjansene kom, men så gikk vi litt tomme. Det ble litt slow motion. Jeg vet ikke riktig hvorfor, men Odd hadde sterke spillere som var vanskelige å takle i duellene, forklarer Dylan MacAllister.

Sterk spiss

Da det gjensto 17 minutter av ordinær tid kom utlikningen, som en stor prestasjon av Odds sterke spiss Olivier Occean.

- Jeg fikk et nydelig innlegg fra Sebastian Henriksson og traff godt med hodet, men jeg og laget skulle ha scoret flere mål. Jeg er fornøyd med ett poeng, men vi hadde sjanser nok til å vinne, sier Occean.

Det mest positive Brann kan ta med seg fra kampen i går, var innsatsen og vinnerviljen til midtstopper Ragnvald Soma.

- Vi kan ikke være fornøyd med ett poeng. I denne kampen klarte vi ikke å vinne ballen der vi skal. Likevel mener jeg vi hadde fortjent å vinne, hele kampen sett under ett. For egen del gikk det vel tålelig greit, sier Soma.

- Oppofrende spill

- Soma spiller seg inn i Brann-supporternes hjerter. I tillegg til å redde mange situasjoner, viser han et oppofrende spill. Han gjør mye godt i tospann med Olafur Bjarnason. Det er jeg godt fornøyd med, men jeg er skuffet over at vi taper på hjemmebane. Her skal vi ha tre poeng. Guttene er også skuffet, sier Mons Ivar Mjelde.

Han nekter å snakke om tabellen, som viser at Brann bare har fire poeng på fire kamper.

- Det er lenge til tabellen skal gjøres opp. For oss er det viktig ikke å se for mye på den. Neste serierunde blir et vestlandsderby mot Sogndal. Det blir en ny og tøff kamp. Der vil vi ha tre poeng, men det blir ikke enkelt. Alle kamper i årets serie blir tøffe for oss, som for de andre lagene, sier Mons Ivar Mjelde.

<B>SKUFFET:</B> - Vi startet så bra og spilte god fotball. Sjansene kom, men så gikk vi litt tomme, sier Branns Dylan MacAllister. Her er han i duell med Odd Grenlands Alexander Aas.