- Slow motion-spill

Fire poeng på fire kamper er langt fra hva Brann-spillerne hadde håpet før seriestart. Dylan MacAllister mener Brann spilte i slow motion i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Det åpnet lovende foran nesten 14 000 betalende tilskuere på Brann stadion. I det 23. minutt presterte arbeidsjernet Robbie Winters å sende en ball langs grastustene, mellom flere forsvarere og inn til ledelse.

Reservekeeper Morten Olsen kastet seg, men for seint og for kort. Ballen strøk stolpen. Stemningen var satt og Mjelde var fornøyd. Så langt.

Ingen festaften

- Utover i kampen ble vi presset tilbake på banen. Da ble det langt fram igjen. Vi klarte ikke å kjøre det samme tempoet som vi har klart tidligere i vår. Det manglet også litt på aggressiviteten. Vi fikk ikke den festaftenen som vi fikk mot Molde, men fotball består også av noen hverdager, forklarer Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Brann hadde mye av banespillet og skapte sjanser nok til å vinne kampen, men framdriften fikk ikke den flyten gjennom midtbaneleddet som tidligere. Seyi Olofinjana så til tider litt puslete ut, og Raymond Kvisvik løp ikke nok til å sikre presset framover.

- Vi startet så bra og spilte god fotball. Sjansene kom, men så gikk vi litt tomme. Det ble litt slow motion. Jeg vet ikke riktig hvorfor, men Odd hadde sterke spillere som var vanskelige å takle i duellene, forklarer Dylan MacAllister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.