Sluknet i siste periode

Landslagssjef Roy Johansen så mye positivt i det norske laget, selv om det ble 3-5 nederlag mot Hviterussland i firenasjonersturneringen i ishockey i Polen.

Norge tok en 3-1 ledelse etter den første perioden, og holdt denne ledelsen gjennom en målløs midtperiode.

Men så stoppet opp det litt opp for de unge norske spillerne i begynnelsen av sluttperioden. I løpet av fire minutter scoret hviterusserne fire ganger og vant kampen 5-3.

- Vi spilte en veldig bra 1. og 2. periode, men i sluttperioden fikk de hviterussiske spillerne et par lette scoringer, og det var nok, sier Roy Johansen til NTB.

- Han var ikke direkte misfornøyd med den norske innsatsen og det norske spillet, selv om det ble tap.

- Jeg synes hele laget gjorde en bra jobb mot et sterkt hviterussisk lag. Det var en ganske jevn kamp både i spill og sjanser. Skuddstatistikken var også jevn, sier Johansen.

Jonny Bruun, som ikke scoret denne gangen, men som hadde assist på den andre norske scoringen, var den av de norske spillerne som kom best fra kampen.

Målene i første periode ble satt inn av Kjell-Richard Nygård, Patrick Thoresen og Anders Bastiansen.

- Jeg har med mange nye spillere i denne turneringen, og for dem er det viktig å få kjenne skikkelig på internasjonal hockey. Alt i alt vil jeg også si at de viste mye positivt, men som lag betegnet, datt vi litt i den siste perioden, sier Roy Johansen.

(NTB)