Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Slutt å gjøre narr av meg, ellers sparker jeg deg ned»

Cristiano Ronaldo røper hva motspillerne sier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På sitt beste er Cristiano Ronaldo i stand til å latterliggjøre de fleste venstrebackene i verden. For tilskuerne er de mange overstegsfintene og finessene morsomme - for enkelte motspillere er de mest provoserende

Uten at det bekymrer United-vingen.

- Noen spillere sier til meg: «Slutt å gjøre narr av meg, ellers sparker jeg deg ned», sier Ronaldo i et intervju med portugisisk TV, gjengitt av Daily Mirror.

- Jeg husker én kamp hvor jeg ble advart av en motspiller mot å begynne med triksene mine. Jeg svarte sarkastisk: «Jeg blir så redd. Du kan forsøke å stoppe meg hvis du vil. Det er ikke noe problem. Lykke til.», sier han.

Stor forandring

Ronaldo har vært gnistrende for Manchester United denne sesongen, og taklet den forventede hetsen fra bortefansen på forbilledlig vis. Mye har skjedd, både fysisk og psykisk, siden han kom til United sommeren 2003.

- Jeg var 18 da jeg først kom til Manchester. Jeg var tynnere, mindre og hadde regulering. Siden da har jeg utviklet meg, blitt mer moden, fått noen ekstra kilo, fjernet reguleringen og gjennomgått forandringer hvert år. Den mentale biten er så viktig. Har du ikke hodet på rett plass, blir det vanskelig å prestere det man er god for. Jeg har allerede vært igjennom noen uheldige episoder. Men det skjer med alle, sier Ronaldo.

DRIBLEFANT: Få dribler mer - og like bra - som Cristiano Ronaldo. Spørsmålet er om Charltons Luke Young treffer ball eller bein i denne taklinga. Foto: REUTERS
DRIBLEFANT: Få dribler mer - og like bra - som Cristiano Ronaldo. Spørsmålet er om Charltons Luke Young treffer ball eller bein i denne taklinga. Foto: REUTERS Vis mer
image: «Slutt å gjøre narr av meg, ellers sparker jeg deg ned»