Slutt for Bent

Bent Skammelsrud spiller sin siste RBK-kamp mot Lyon.

Er Skammelsrud for dårlig? Si din mening!

- Bent ville vært god nok et år til, men vi må tenke litt mer langsiktig, sa påtroppende trener Åge Hareide.

- Jeg hadde signalisert at jeg ville fortsette ett år til. Det er vemodig at det nå tar slutt, og jeg er litt skuffet, innrømmet Bent Skammelsrud overfor NTB i kveld.

Det var i et møte med Ola By Rise, Åge Hareide og Rune Bratseth at Bent Skammelsrud fikk beskjed at fotballkarrieren var over.

- Jeg fikk vite det med en gang. Etterpå snakket vi om en eventuell rolle i Rosenborg i tiden som kommer. Jeg håper at jeg kan jobbe for Rosenborg senere, men akkurat nå synes jeg det er vanskelig å snakke om det. Det er mange tanker som går gjennom hodet mitt nå, sa Skammelsrud.

En lang og meget suksessrik karriere avsluttes trolig på Lerkendal 12. november, i mesterligaoppgjøret mot Lyon. Skammelsrud spiller da sin siste kamp for Rosenborg, i en sesong da han som eneste spiller i verden kapret sitt 11. seriemesterskap for samme klubb.

- Isolert sett kunne Bent ha vært med et år til, men slik sammensetningen i stallen vår er må vi tenke framover. Vi vil forsøke å få til en gradvis fornyelse av stallen, det er årsaken til at Bent ikke blir med videre, sa Rosenborg-trener Åge Hareide til RBKs nettsider.

Selv om han ikke skal spille flere sesonger i Rosenborg, ønsker klubben å tilby ham en annen jobb.

- Vi ønsker han skal få en rolle i klubben, da i første rekke som talentutvikler, observere motstandere eller kanskje delta i trenerteamet. Dette har vi ikke bestemt ennå, men vi ønsker å ha ham med i en eller annen form, bekrefter Hareide, som er i full gang med å sette sammen neste års A-stall.

- Jeg får trøste meg med at jeg gir meg på topp, sa en som vanlig sympatisk Bent Skammelsrud.

(NTB)

SLUTT: Bent Skammelsruds fotballkarriere ser ut til å gå mot slutten.