Slutt for Bent

Bent Skammelsrud spiller sin siste RBK-kamp mot Lyon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Er Skammelsrud for dårlig? Si din mening!

- Bent ville vært god nok et år til, men vi må tenke litt mer langsiktig, sa påtroppende trener Åge Hareide.

- Jeg hadde signalisert at jeg ville fortsette ett år til. Det er vemodig at det nå tar slutt, og jeg er litt skuffet, innrømmet Bent Skammelsrud overfor NTB i kveld.

Det var i et møte med Ola By Rise, Åge Hareide og Rune Bratseth at Bent Skammelsrud fikk beskjed at fotballkarrieren var over.

- Jeg fikk vite det med en gang. Etterpå snakket vi om en eventuell rolle i Rosenborg i tiden som kommer. Jeg håper at jeg kan jobbe for Rosenborg senere, men akkurat nå synes jeg det er vanskelig å snakke om det. Det er mange tanker som går gjennom hodet mitt nå, sa Skammelsrud.

En lang og meget suksessrik karriere avsluttes trolig på Lerkendal 12. november, i mesterligaoppgjøret mot Lyon. Skammelsrud spiller da sin siste kamp for Rosenborg, i en sesong da han som eneste spiller i verden kapret sitt 11. seriemesterskap for samme klubb.

- Isolert sett kunne Bent ha vært med et år til, men slik sammensetningen i stallen vår er må vi tenke framover. Vi vil forsøke å få til en gradvis fornyelse av stallen, det er årsaken til at Bent ikke blir med videre, sa Rosenborg-trener Åge Hareide til RBKs nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer