Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slutt for tabbekeeper

Nikopolidis gir seg på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den greske målvakten Antonios Nikopolidis slutter med landslagsfotball etter den kostbare tabben mot Russland.

Feilen sørget for at Russland vant 1-0 i lørdagens gruppespillkamp. Dermed stupte de regjerende mesterne ut av EM før gruppespillet var ferdigspilt.

- Jeg har bestemt meg for at kampen mot Spania vil bli min siste. Jeg tok avgjørelsen for en stund siden, sa Nikopolidis søndag.

36-åringen sto som en levende vegg da Hellas vant EM i 2004, men har gjort mye merkelig mellom stengene i årets sluttspill.

Nikopolidis står med 89 landskamper for Hellas. Den siste kommer mot Spania i den siste, ubetydelige gruppespillkampen.

Backen Paraskevas Antzas har også bestemt seg for å legge opp. 31-åringen står med 25 landskamper, men mener yngre krefter må få slippe til.

(NTB-AFP)

SKJEBNESVANGERT: Antonios Nikopolidis valg om å jakte etter ballen i stedet for å stå på streken ved Russlands scoring, kostet Hellas forsvaret av EM-tittelen fra 2004. Foto: AFP/Scanpix
SKJEBNESVANGERT: Antonios Nikopolidis valg om å jakte etter ballen i stedet for å stå på streken ved Russlands scoring, kostet Hellas forsvaret av EM-tittelen fra 2004. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
image: Slutt for tabbekeeper

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!