Slutt for Tufte

Ikke mer nerde-moro på TVNorge?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Kveldens kamp mot bedriftslaget Øster Hus kan ha vært Tufte ILs siste.

Det er tre episoder igjen av denne sesongen med Heia Tufte, men det er uklart om TVNorge vil lage mer nerde-underholdning med de populære fotball-antiheltene.

- Ikke mer Tufte

Mannen som har hatt det ærefulle oppdrag å trene opp den brokete forsamlingen fotballnoviser, sier i kveld at dette er gjengens siste kamp.

- Nå er det slutt for dette laget på TV. Det har vært en formidabel suksess, men nå er det nok slutt fra TVNorges side, forteller Erik Thorstvedt til Stavanger Aftenblad i kveld.

Kanskje 8.divisjon?

Tufte-gutta selv er veldig lystne på å fortsette det gode samholdet, og vurderer å melde på laget i landets nederste divisjon.

- I 8.divisjon skal Tufte-ånden råde, alle skal få spille, sier kveldens første målscorer Petter William Hansen.

SISTE KAMP? Kai Simon, Vebjørn, Martin og Øyvind fra Tufte IL sjarmerte hele Viking Stadion i det som kan ha vært deres siste kamp i kveld. Foto: SCANPIX
SISTE KAMP? Kai Simon, Vebjørn, Martin og Øyvind fra Tufte IL sjarmerte hele Viking Stadion i det som kan ha vært deres siste kamp i kveld. Foto: SCANPIX Vis mer

Buffy-nerden forteller til Aftenbladet at de ønsker å holde gjengen samlet, og samarbeidsevnen kom til syne på banen i kveldens kamp.

Samspark i mål

Det første målet i kampen - forøvrig det første spillemålet vi har fått se fra Tufte i lagets historie - kom da Petter William og Thor Joachim kom alene gjennom med keeper.

Thor Joachim sparket til foten til Petter William, som igjen traff ballen og sendte den mer eller mindre kontrollert forbi keeper.

Kveldens nederlag var et av de lykkeligste Tufte-gjengen har opplevd, og i de gjenværende tre TV-episodene vil vi få se om Tufte IL klarer å vinne en kamp før de gir seg som TV-stjerner. På topp.

TOPPSCORERKANDIDAT: Thor Joachim har vist seg som en giftig spiss, og kan nok skape mange sjanser hvis Tufte melder på lag i 8.divisjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer