- Slutt fred med Solér

TRONDHEIM (Dagbladet): Bent Skammelsrud mener at både Erik Solér og Nils Arne Eggen har oppført seg dumt. Nå ber han dem om å ta hverandre i hånda og bli ferdige med kranglingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mediekrigen mellom Eggen og Solér har pågått siden sistnevnte som TV3-ekspert etter 5- 0-tapet for Lyon foreslo at Åge Hareide burde overta Eggens jobb straks. Rosenborg-treneren har svart med å kalle Solér en økonomisk kriminell (riktignok ikke på lik linje med folk som raner banker) fordi han - ifølge Eggen - rensker norske klubber for både talenter og penger.

- Denne saken har gått for langt. Nå må de ta hverandre i hånda, og bli ferdige med det, sier RBKs midtbanesjef Bent Skammelsrud til Dagbladet.

- Unødvendig av begge

Eggen-assistent Ola By Rise hevdet i går at spillerne bryr seg døyten om konflikten. Det stemmer bare delvis, og definitivt ikke for Skammelsrud.

- Begge parter har sagt ting som burde vært usagt. For det første var det unødvendig av Erik å komme med sitt utspill. Så var det like unødvendig av Nils å si som han gjorde etterpå. Nå må de skvære opp, sier Skammelsrud.

Saken har bølget fram og tilbake, og toppet seg da fotballagent og TV3s ekspertkommentator Erik Solér røpet at han vurderte rettslige skritt mot Eggen for påstanden om at han er økonomisk kriminell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer