<strong>KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT:</strong>   Heidi Weng og Emil Iversen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Heidi Weng og Emil Iversen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Slutt mellom Heidi Weng og kjæresten

Pressekontakt bekrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Heidi Weng (24) og Emil Iversen (24) er ikke lenger sammen. Det skriver Trønder-Avisa mandag kveld.

- Jeg kan bekrefte at vi ikke er et par, sier Heidi Weng gjennom skiforbundets pressekontakt Gro Eide.

De to langrennsløperne ble sammen i 2011. De vil ikke kommentere hvorfor det er slutt.

Gikk feil Weng havnet i overskriftene i Kuusamo i helga da hun gikk feil, og avsluttet løpet én runde før hun skulle. Da hun kom i mål, knakk hun sammen og fikk trøst av svenskene.

- Jeg er jo verdens største idiot av og til. Jeg får jo til det meste. Nå lurer jeg på hva det neste blir, gå feil vei kanskje, sa hun til pressen etterpå.

Felles interesse Weng har bodd på Lillehammer sammen med kjæresten. Begge har satset knallhardt i skisporet, og har hatt en stor, felles interesse.

Også for Iversen gikk det galt i helga, ifølge Trønder-Avisa. Han ble disket fra seier på 20-kilometeren i Norgescupen på Gålå.

Grunn: Skøytetak på klassiskdelen.

Marit Bjørgen I et intervju med Dagbladet i fjor snakket paret om forholdet. Weng røpet at Iversen var god å ha som treningspartner:

- Jeg tror det er mer konkurranse i mitt hode enn i Emil sitt. Han bryr seg kanskje ikke så mye. Men jeg føler at hvis jeg holder følge med Emil, så tenker jeg at «i dag var jeg best i verden».

Hun fortsatte:

- I mitt hode er han Marit Bjørgen når jeg går mot ham. Og går han fra meg med to minutter, er jeg langt bak de beste. Så for meg er det konkurranse, men for Emil er det nok ikke det.

Weng har blant annet to VM-gull i stafett. Hun har også VM-bronse fra 15 kilometer jaktstart og OL-bronse fra 15 kilometer med skibytte.

Iversen har blant annet stafettgull i junior-VM og NM-bronse i sprint klassisk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer