Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slutt mellom Petter og Rachel

Kjærligheten tok slutt mellom skikongen Petter Northug (25) og Rachel Nordtømme (21).

SKLIDD FRA HVERANDRE: Det er slutt mellom Petter Northug (t.h.) og Rachel Nordtømme.  Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet
SKLIDD FRA HVERANDRE: Det er slutt mellom Petter Northug (t.h.) og Rachel Nordtømme. Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet.no): Etter det Dagbladet er kjent med, er forholdet mellom verdens beste langrennsløper og den populære bloggeren og friidrettsutøveren avsluttet.

Har flyttet ut Nordtømme skal ha flyttet ut av parets leilighet i Trondheim. Petter Northug skal de siste ukene ha bodd mest på hybelen i Meråker der det fortsatt er skiføre og gode langrennsforhold.

Ingen i team Northug vil bekrefte Dagbladets opplysninger, men anonymt legges det ikke skjul på at forholdet er over.

- På Petters vegne har jeg bare én ting å si til dette. Og det er ingen kommentar, sier Petters pressetalsmann Otto Ulseth til Dagbladet.

Fikk oppmerksomhet under poker-VM Forholdet mellom de to idrettsutøverne ble kjent høsten 2008. Paret hadde da kjent til hverandre siden han var 12 - 13 og hun var 9 - 10 år da de begge deltok på friidrettsstevner i Trøndelag. Det var først da Northug var 17 at de ble ordentlig kjent.

- Vi har vært på dealer'n siden i sommer, men ble skikkelig sammen først for et par måneder siden, sa Northug til Se og Hør da forholdet ble kjent.
 
Rachel Nordtømme trådte for alvor inn i offentligheten da hun i fjor vinter fulgte Northug under poker-VM i Las Vegas. Der var hun en av de nominerte i kåringen av årets peneste pokerjente, og fikk mye oppmerksomhet i amerikansk media.

Paret pratet sjelden om forholdet i media, men Nordtømme snakket i høst med Dagbladet FREDAG om hvordan det var å være Northugs kjæreste.

- Det har sine fordeler og ulemper, men vi har det så bra sammen at alt egentlig bare er supert. Det er klart at når Petter reiser mye som han gjør, så må en være innstilt på at han er mye borte, og forberedt på at begge kommer til å savne hverandre. Det er verst de første par dagene etter at han er reist, etter hvert går det greit. Det er en vanesak.

Populær Også i Norge ble hekkeløperen populær, og i fjor gikk hun forbi eks-kjæresten på Googles statistikk over hva nordmenn har brukt søkemotoren til å finne i 2010.

Nordtømme har slått seg opp ved å lansere sin egen blogg og hun har også stått modell for Mango og vært VM-reporter for TV2s «Senkveld».

I mars skrev Dagbladet at paret snek seg til hemmelig date under ski-VM. De to jogget sammen i retning Frognerseteren i lavt tempo.

Rachel Nordtømme hadde da nylig røpet at hun ikke hadde sett sin fire år eldre kjæreste på over én måned.

Blogger fra Gran Canaria Hekkeløperen har foreløpig ikke kommentert bruddet med Northug, og befinner seg nå på treningsleir på Gran Canaria.

Hun oppdaterte i kveld bloggen sin, men nevnte ikke bruddet med et ord.

- Mellom øktene har vi hatt det sinnsykt morsomt i bassenget de to siste dagene. Hvis nettet funker i kveld, skal dere få oppdatering om spensttrening og video av verdens beste magesirkel som tar 2 minutter! Høres ikke det flott ut?, skriver hun.


MØTTES UNDER SKI-VM: Petter Northug og Rakel Nordtømme hadde en hemmelig date under ski-VM i mars. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
MØTTES UNDER SKI-VM: Petter Northug og Rakel Nordtømme hadde en hemmelig date under ski-VM i mars. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media