Slutt på håndball- rotet i dag

Mye tyder på at Ivica Rimanic (bildet)i dag blir utnevnt til en ny hovedtrener for det norske herrelandslaget i håndball. Den kroatisk-fødte nordmannen har de siste månedene fungert som midlertidig norsk landslagssjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Verken Norges Håndballforbund (NHF) eller Ivica Rimanic vil bekrefte utnevnelsen overfor Dagbladet. NHF holder en pressekonferanse om saken i dag.

- Jeg har hatt en meget fin og ærlig kontakt med assisterende generalsekretær i forbundet Per Otto Furuseth hele veien. Det er alt jeg foreløpig kan si, var kommentaren fra Ivica Rimanic til Dagbladet igår.
Han har ikke hatt noen suksess med landslaget etter at han overtok som midlertidig sjef for sykmeldte Harald Madsen utpå høsten i fjor. Norges herrer klarte ikke å kvalifisere seg til EM og ble sist i sin egen internasjonale turnering denne måneden.

Men dette skyldtes det faktum at Rimanic brukte mesteparten av tida på sin hovedjobb som trener for et av verdens beste klubblag på kvinnesiden, Podravka. Nå flytter han trolig til Norge.

- Blir det Ivica, så håper jeg at gutta gir ham en reell sjanse, sier en av medias forhåndsfavoritter til jobben, Morten Schønfeldt.
Treneren for det sveitsiske topplaget Pfadi Winterthur var tydeligvis ikke forbundets favoritt, for han ble aldri kontaktet av NHF.

- Jeg har nylig undertegnet en ny kontrakt med Pfadi fram til året 2000, og det laget jeg har her er bedre enn det norske landslaget. Så jeg klager overhodet ikke, sier Morten Schønfeldt til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer