Slutt på Liverpools storhandling

King Kenny har brukt 120 mill. pund.

SKAL BARE PYNTE PÅ LAGET: Kenny Dalglish (t.h) har kjøpt inn ni nye spillere på et drøyt år, og framover blir det ikke store endringer på laget som vant ligacupen søndag. Foto: AFP/PAUL ELLIS
SKAL BARE PYNTE PÅ LAGET: Kenny Dalglish (t.h) har kjøpt inn ni nye spillere på et drøyt år, og framover blir det ikke store endringer på laget som vant ligacupen søndag. Foto: AFP/PAUL ELLISVis mer

Liverpools fotballdirektør Damien Comolli mener klubben er ferdig med storshoppingen.

Anfield-laget har hentet ni spillere for rundt 120 millioner pund etter at Kenny Dalglish kom tilbake som manager. En kan ikke forvente fortsatt storhandling fra Liverpools side.

- Det er tidlig. Vi vil trolig gjøre noen justeringer til sommeren, men ikke slik vi har gjort tidligere. Vi har hentet ni spillere siden Kenny kom tilbake. Det blir endringer, men ikke veldig omfattende, sier Comolli.

Sist helg vant Liverpool ligacupen. Da uttalte Comolli at en rekke store spillere ønsket seg til klubben. Det rimer ikke helt med at klubben vil redusere pengebruken.

STORKJØP: Dalglish brukte over en halv milliard på Andy Carroll og Luis Suarez i januar 2011. Foto: AP/Tim Hales
STORKJØP: Dalglish brukte over en halv milliard på Andy Carroll og Luis Suarez i januar 2011. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Vi har gjort grovarbeidet, og nå handler det om å ta de rette grepene i noen posisjoner. Kenny har flere ganger sagt at vi har en konkurransedyktig stall og at alle posisjoner er dekket av to eller tre spillere, kvalitetsspillere, og vi har også en del unge spillere på gang, sier Comolli.

Liverpool møter Arsenal lørdag. Det blir en viktig kamp i jakten på fjerdeplass og mulig mesterligaspill.

- Vi har en stor kamp mot Arsenal i helgen. Neste mål er alltid å vinne neste kamp. Når du ser resultatene fra sist helg der Arsenal slo Spurs, så må vi definitivt vinne lørdag, sier Comolli.

(NTB)