Slutt

Mia Hundvin (25) har flyttet fra sin partner Camilla Andersen (29) - og det to og et halvt år lange ekteskapet mellom håndballstjernene er i ferd med å gå mot slutten.

SLAGELSE/OSLO (Dagbladet): Mia og Camilla ankom gårsdagens Slagelse-trening i samme bil som trener Anja Andersen.

Nei, nei, nei! Det var alt Mia Hundvin ville si, på vei inn til trening i går. Med stivt blikk og ei topplue trukket godt ned i ansiktet hastet hun fra regnværet og inn i hallen - som var stengt for pressen - mens Camilla overfor Dagbladet kort bekrefter bruddet.

- Dette er livets gang, så jeg ser ingen grunn til å benekte at vi har flyttet fra hverandre, sier Camilla Andersen til Dagbladet.

Hun bor fortsatt i parets leilighet i Frederiksberg, mens Mia har flyttet inn i en lånt leilighet i København sentrum.

I går ville Camilla ikke antyde eksakt når bruddet kom.

- Mia flyttet ut i løpet av de siste 14 dagene. Men om det var i går eller for to uker siden, vil jeg ikke si noe om.

- Fortsatt følelser

Mia stilte i håndball-EM uten giftering, men fleipet bort alle spørsmålene om hvorfor hun ikke bar ring.

Ifølge Camilla er det heller ikke sikkert at bruddet er endelig.

- Vi føler fortsatt for hverandre, og ingen av oss har funnet noen ny partner. Det er heller ikke noe vondt mellom oss. Vi har inntil videre bare valgt å flytte fra hverandre. Om vi ikke kommer sammen igjen, så må vi begge gå videre med livet vårt.

Paret er fortsatt formelt gift, og de er heller ikke separert.

Like før håndball-EM sendte dansk TV 2 en dokumentar om parets liv. Her sa Mia blant annet:

- Jeg tror at det i framtida vil være slik at man noen ganger har en mannlig kjæreste, andre ganger en kvinnelig.

Mye fra hverandre

Camilla Andersen vil ikke kommentere hva som ligger bak bruddet. Men hun legger heller ikke skjul på at de har sett lite til hverandre i lange perioder.

Camilla skal i løpet av en måned gi beskjed om hun fortsetter i Slagelse. Ifølge danske aviser står hun trolig høyt på ønskelista til FC København.

Mia har fortsatt to år igjen av en fire og et halvt år lang medieutdanning i København, og er trolig innstilt på å bli i Danmark.

Gemyttlig

På tross av bruddet var tonen mellom Mia og Camilla i går gemyttlig. Under den to timer lange økta sto de flere ganger og smilte og småsnakket sammen.

Også etter treningen slo de seg sammen. Denne gangen i et felles forsvinningsnummer, hvor de stakk av fra de ventende fotografene via ei bakdør. En smilende Anja Andersen kunne triumferende fortelle at de to hadde gått, men hevdet at hun selv ikke kjente noe til bruddet.

Derfor ville hun heller ikke si noe om spillernes framtid i klubben.

Ifølge pressesjefen i Slagelse, Brian Mollerup, er det imidlertid ingenting som tyder på at en av de to nå vil forlate den danske storklubben.

- Dette bruddet er jo helt nytt for oss. Men både Mia og Camilla har kontrakter som løper ut sesongen, så de blir nok begge to i klubben, sier han.

Eks-paret skal fortsette å kjøre bil sammen til Slagelses treninger og kamper - en biltur på rundt halvannen time hver vei fra København.

LYKKELIGE DAGER: Camilla Andersen (t.v.) og Mia Hundvin i lykkerligere dager.