- Slutten for United-laget

Manchester United-kaptein Roy Keane (30) tror tapet mot Bayern München betyr slutten for mange spillere - kanskje hele laget.

United tapte 2-1 borte og røk ut etter 1-3 totalt. Dermed ble United slått ut i kvartfinalen i Champions League for tredje gang på fire år.

Keane sa før kampen at United-gutta spilte for framtida si i Bayern. Det holder han fast på etter kampen.

- Spillerne ga det de hadde, men vi var bare ikke gode nok. Kanskje det er på tide å flytte på seg, sier Keane som sjøl har luftet at han gjerne kunne tenke seg å avslutte karrieren i skotske Celtic.

Den hissige iren tror i hvert fall på store utskiftninger etter det smertefulle tapet i går kveld. Han nevner ingen navn, heller ikke Ole Gunnar Solskjær eller Ronny Johnsen.

- Kanskje dette er er slutten for dette laget, jeg er ikke sikker, sier Keane ifølge Sky Sports.

- Vi har kanskje vunnet ligaen men vi må erkjenne at når det gjelder Europa er vi et middelmådig lag. Vi er ikke noe storlag.

Uenig med Keane

Manchester U-manager Alex Ferguson har nå bare én siste sjanse til å vinne Champions League for andre gang. Neste sesong er hans siste - og han vil avslutte med suksess.

Han er ikke umiddelbart enig i sin kapteins vurdering av tapet mot tyskerne.

- Hvem som helst har lov til å mene noe om hvem som var best over to kamper. Noen mener vi ikke er gode nok, jeg tror definitivt vi er like gode som Bayern München, sier skotten som la skylda på sitt eget forsvar etter 0-2 før pause.

- Måten vi forsvarte oss på er grunnen til at vi ikke er i semifinalen. E-cupen er en målestokk på hvor langt du har kommet som lag og vi mislyktes. Det er skuffende. Men du vet at slike tabber som vi gjorde blir straffet.

Ifølge United-sjefen er nå Real Madrid favoritt til å vinne Champions League.

- De har de beste spillerne, sier Ferguson.

Ingen revansj

Bayern-trener Otto Hitzfield lot være å helle salt i United-sårene etter kampslutt.

- Dette handlet ikke om revansj fra 99-finalen. Vi skulle bare komme oss til semifinalen og det klarte vi. Jeg er lykkelig.

UTSLÅTT: Roy Keane fikk med seg en Bayern-trøye fra Olympiastadion, men måtte se langt etter en semifinaleplass.