Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slutter Carews måltørke mot Chelsea?

- Vi har stor selvtillit. Aston Villa-Chelsea direkte klokka 13.45.

TØFT I DAG: Aston Villa tar imot Chelsea i dag. her er John Carew (t.h.) i luftig spill med Manchester Citys Carlos Tevez og Aston Villas Stephen Warnock. Foto: Darren Staples/Scanpix
TØFT I DAG: Aston Villa tar imot Chelsea i dag. her er John Carew (t.h.) i luftig spill med Manchester Citys Carlos Tevez og Aston Villas Stephen Warnock. Foto: Darren Staples/Scanpix Vis mer

|||• Følg kampen direkte klokka 13.45.

(Dagbladet.no): Aston Villa tar imot Chelsea på Villa Park klokka 13.45, og Carew er ventet å starte kampen på topp sammen med Gabriel Agbonlahor, ifølge blant andre Skysports. Dermed starter Emile Heskey på benken nok en gang, spissen har klaget til mediene på lite spilletid og sier han vurderer å bytte klubb.

Carew har startet i tre seriekamper denne sesongen, og i to kamper er han blitt byttet inn. Så langt er det ikke blitt ligascoringer på nordmannen. Og det blir ikke lettere i dag av at Chelsea-keeper Peter Cech er tilbake igjen etter karantene.

Gleder seg over fansen
Nordmannen gleder seg og ber fansen komme på kamp.

- Det betyr veldig mye for oss at fansen støtter gutta. Det er alltid flott å spille på hjemmebane når de heier oss fram. Jeg gjør mitt beste for å holde fansen fornøyd. De heier meg fram og det er en viktig motivasjon for å gjøre mitt beste, sier Carew til Villas hjemmeside.

Han innrømmer at dagens kamp er en av sesongens største utfordringer på hjemmebane.

- Men vi har stor selvtillit. Jeg ser på treningene at alle smiler og er i godt humør. Alle gleder seg til kampen og vi ønsker å spille godt, sier den norske spissen.

Chelsea tapte borte
Chelsea har vunnet sju av åtte kamper så langt og topper tabellen to poeng foran Manchester United. Engelske eksperter peker likevel på at Chelsea har vært ustabile på bortebane og at siste bortekamp i serien endte med 3-1-tap for WIgan.

— Vi storspilte mot Liverpool etter Wigan. Mot Wigan spilte vi dårlig og tapte. Bortekampen mot Villa blir vanskelig. Tre nye poeng vil gi oss en fordel, sier keeperkjempen Petr Cech.
Mannskapsmessig ser det lyst ut for Chelsea. I landskamppausen har Salomon Kalou og Alex skrevet under nye langtidskontrakter og slutter seg til rekken av spillere som John Terry, Ashley Cole, Didier Drogba og Michael Mancienne som har gjort det samme.
- Det blir ikke lett
Aston Villa ligger på sjuende plass, men er bare tre poeng unna fjerdeplassen. Men ser ikke lett på dagens kamp mot serielederen.

— Chelsea virker som et sterkere lag enn i fjor. Det blir ikke lett, mener Stephen Warnock.
Villa-trener Martin O'Neill mener Chelseas arbeidsmoral, styrke og besluttsomhet gjør dem til den tøffeste motstanderen. Han er svært imponert over at londonlaget har vært et av de dominerende lagene i Premier Leauge i alle de fem siste sesongene.

- Chelsea har vært fantastisk. De har hatt flere manager, men alle har vært geniale. Men det viktigste er at de har en veldig bra arbeidsmoral - en styrke og en besluttsomhet som gjør at de holder seg på toppen, sier O'Neill til Aston Villas hjemmeside.

Han insisterer likevel på at han og laget har troen på å lykkes.

- Vi skal plage dem. Vi har hatt noen store oppgjør mot Chelsea, bare se på 4-4 kampen på Stamford Bridge. Og vi slo dem 2-0 her hjemme i en av de siste kampene til Jose Mourinho. Men de er et kvalitetslag som det blir tøft å slå, sier O'Neill.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling