Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slutter i Sundsvall

Tom Kåre Staurvik forlater klubben selv om sesongen kun er halvspilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Gif Sundsvall og Tom Kåre Staurvik har ulike vurderinger og oppfatning om Gif Sundsvalls måte å spille fotball, sier klubbsjef Urban Hagblom i en pressemelding.

33-åringen kom til den svenske klubben fra Bodø/Glimt før forrige sesong. Så langt har han spilt alle kamper fra start, og scoret tre mål.

- Selv om Tom Kåre er en uhørt dyktig fotballspiller, så er laget og kollektivet viktigere for foreningen og dens prestasjonsutvikling, enn et individ.

- Derfor er det kjedelig at det blir slikt. Tom Kåre er en suveren spiller, og har gjort mange store kamper for laget. Men iblant er det bedre å skilles i tide, og å gjøre det som venner. Vi har forsøkt å finne en løsning som skulle være bra for begge parter, sier Hagblom.

(NTB)

- INDIVIDUALIST: Tom Kåre Staurvik slutter i Sundsvall som følge av uenig syn på hvordan fotball skal spilles. Foto: SCANPIX