Slutter på landslaget etter Norge-kampen

Boyd vil aldri spille for Burley igjen.

Rangers-spissen Kris Boyd vil ikke spille for Skottland under manager George Burleys ledelse.

25-årige Boyd var ubenyttet reserve i lørdagens målløse oppgjør mot Norge på Hampden Park.

Da Burley skulle finne en erstatter for James McFadden i det 57. minutt, kom heller ikke Boyd inn. Det ble i stedet Wolverhampton-spissen Chris Iwelumo som fikk sin landslagsdebut.

- Jeg kommer aldri til å spille under George Burleys ledelse, men jeg håper selvfølgelig å ikle meg landslagstrøya en dag, sa Boyd til BBC.

Boyd var svært irritert over noe av det Burley tidligere hadde sagt til BBC.

Blant annet uttalte Burley at Kris Boyd først og fremst måtte spille seg til en fast plass i Rangers og at Iwelumo fikk komme innpå siden han hadde scoret åtte mål på seks kamper for Wolverhampton.

Boyd la igjen en melding på Burleys telefonsvarer om sin beslutning før han informerte Det skotske fotballforbundet om det samme.

- Jeg syns ikke det var så profesjonelt å bare legge igjen en melding, så jeg tok kontakt med Gordon Smith om min beslutning, sa Boyd.

AVSTAND: Kris Boyd, her helt til høyre, sier han aldri vil spille for Skottland så lenge George Burley, her helt til venstre, er sjefen.
AVSTAND: Kris Boyd, her helt til høyre, sier han aldri vil spille for Skottland så lenge George Burley, her helt til venstre, er sjefen. Vis mer

(NTB)

Slutter på landslaget etter Norge-kampen
UPOPULÆRT: Skottlands manager George Burley mister et alternativ på topp nå som Boyd gir seg.