Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sluttet på grunn av Owen

Da Owen kom til Real Madrid var det nok for Jose Camacho.

(Dagbladet.no): Den tidligere spanske landslagssjefen Jose Camacho varte ikke lenge i Real Madrid-sjefsstolen. For første gang røper han overfor den spanske sportsavisa Marca grunnen til at han trakk seg fra en av de mest utsatte jobbene i internasjonal fotball:

Michael Owen.

Uten kontroll

- Jeg ba aldri om Owen, selv om jeg sa at jeg ikke kom til å stille meg i veien for en overgang. Xabi Alonso var et alternativ, men prioritetene var Vieira og Emerson, sier Camacho.

- Når jeg trener et lag ønsker jeg å ha kontroll over det som skjer, og i Real Madrid fikk jeg ikke gjøre som jeg ville. Derfor bestemte jeg meg for å slutte.

Og etter at Camacho dro sin vei har Owen fått det til å svinge i Madrid. Han har scoret fem mål på de seks siste kampene, og er i gang med å motbevise alle som lurte på hva Real Madrid skulle med den lille spissen.

Camacho derimot, regner med at han er ferdig for alltid på Santiago Bernabeu. Etter et 23 dager langt opphold som Real-trener i 1998, og med en usedvanlig kort retur i år, må han nok se langt etter en tredje sjanse.

- Jeg tror ikke jeg får en tredje mulighet til å trene Real Madrid, medgir han.

Og det er kanskje like greit. Da han ga seg tidligere i år, oppga han at en av grunnene til at han gikk var at han ikke fikk stjernene til å yte maks.

Det, og som det viser seg nå, Michael Owen.

INNE I VARMEN:</B> Michael Owen har blomstret i Real Madrid etter at Jose Camacho trakk seg som trener.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media