<strong>UTE:</strong> 7-3-seier holdt ikke til avansement for KFUM Oslos futsallag i Makedonia.Foto: Guttorm Lende.
UTE: 7-3-seier holdt ikke til avansement for KFUM Oslos futsallag i Makedonia.Foto: Guttorm Lende. Vis mer

Sluttspilldrømmen brast for KFUM Oslo

7-3-seier holdt ikke i Uefa Futsal Cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): KFUM Oslo er ute av Uefa Futsal Cup, til tross for å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet.

Etter å ha imponert med en overraskende 7-3 seier mot montenegrinske Danilovgrad i den første av tre innledende gruppespillskamper i Uefa Futsal Cup, levde fortsatt drømmen om avansement til hovedrunden for KFUM Oslo etter 1-1 mot vertslaget KMF Zelezarec Skopje fredag kveld.

Men med svakere målforskjell og færre scorede mål, var «Kåffa» avhengig av å vinne med fem mål mer enn Zelezarec for å gå videre, forutsatt at begge lag skulle vinne sin avsluttende kamp i ettermiddag.

Det gikk ikke.

KFUM slo gruppejumbo Istanbul 7-3, men Zelezarec rullet også over Danilovgrad, og vant til slutt 3-1 i sin kamp. Dermed ender KFUM på andreplass, på lik poengsum, men med dårligere målforskjell enn Zelezarec, som tar seg videre til mellomspillet i «futsalens Champions League».

Oslo-guttene må reise hjem uten sluttspillerfaring, selv om innsatsen i Makedonia har vært god, med to seire og en uavgjort.

- Det har vært fantastisk bra. Vi har møtt gode lag og jeg er kjempestolt av det guttene har prestert, sier KFUM-trener Pål Pernes til fotball.no.

KFUM Oslo - Istanbul 7-3

Målscorere KFUM: Thomas Sæther, Stian Sortevik (2), Cato Valøy, Marius Brevig, Jon André Sæther, Erik Jonvik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer