Sluttspilldrømmen brast for KFUM Oslo

7-3-seier holdt ikke i Uefa Futsal Cup.

UTE: 7-3-seier holdt ikke til avansement for KFUM Oslos futsallag i Makedonia.Foto: Guttorm Lende.
UTE: 7-3-seier holdt ikke til avansement for KFUM Oslos futsallag i Makedonia.Foto: Guttorm Lende.Vis mer

||| (Dagbladet): KFUM Oslo er ute av Uefa Futsal Cup, til tross for å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet.

Etter å ha imponert med en overraskende 7-3 seier mot montenegrinske Danilovgrad i den første av tre innledende gruppespillskamper i Uefa Futsal Cup, levde fortsatt drømmen om avansement til hovedrunden for KFUM Oslo etter 1-1 mot vertslaget KMF Zelezarec Skopje fredag kveld.

Men med svakere målforskjell og færre scorede mål, var «Kåffa» avhengig av å vinne med fem mål mer enn Zelezarec for å gå videre, forutsatt at begge lag skulle vinne sin avsluttende kamp i ettermiddag.

Det gikk ikke.

KFUM slo gruppejumbo Istanbul 7-3, men Zelezarec rullet også over Danilovgrad, og vant til slutt 3-1 i sin kamp. Dermed ender KFUM på andreplass, på lik poengsum, men med dårligere målforskjell enn Zelezarec, som tar seg videre til mellomspillet i «futsalens Champions League».

Oslo-guttene må reise hjem uten sluttspillerfaring, selv om innsatsen i Makedonia har vært god, med to seire og en uavgjort.

- Det har vært fantastisk bra. Vi har møtt gode lag og jeg er kjempestolt av det guttene har prestert, sier KFUM-trener Pål Pernes til fotball.no.