Ishockeysluttspillet

Sluttspillet i ishockey avlyses

På grunn av koronavirus-situasjonen.

AVLYST: Bakgrunnen for avlysningen av ishockeysluttspillet er på grunn av smittefaren av koronaviruset. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
AVLYST: Bakgrunnen for avlysningen av ishockeysluttspillet er på grunn av smittefaren av koronaviruset. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norges Ishockeyforbund melder tirsdag at all kampaktivitet blir avlyst med umiddelbar virkning. Det betyr at det ikke blir noe ishockeysluttspill.

Det var TV 2 som først omtalte saken etter at ishockeyforbundet meldte om avlysningen på sine hjemmesider.

Bakgrunnen for avlysningen er som de fleste saker for tiden på grunn av smittefaren av koronaviruset. Mandag ble sluttspillet utsatt, og nå har all ishockey i Norge blitt avlyst.

– Det er selvfølgelig utrolig kjipt at sluttspillet blir avlyst. Dette er noe vi har jobbet for hele sesongen og til slutt klarte å oppnå i siste kamp mot Narvik. Samtidig er dette det eneste rette å gjøre på nåværende tidspunkt, og vi støtter NIHF fullt ut, sier Cecilie Olsen, daglig leder i Manglerud/Star, til NTB.

Avlysningen betyr også at det ikke blir noe kvalifiseringsspill til eliteserien i denne omgang.

– Vi hadde en ambisjon å få igjennom kvalifiseringen, men klarer ikke det i denne omgang grunnet nasjonale pålegg og lokale forhold, sier organisasjonssjef i Norges Ishockeyforbund, Kristoffer Holm til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer