Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sluttspillet røk for Modo og Zuccarello

Tapte mot bunnlaget Södertälje.

TILBAKE TIL HVERDAGEN: Mats Zuccarello Aasen hadde et strålende OL, men etter hjemkomsten til Sverige har det gått tyngre. Nå må nordmannen og lagkameratene i Modo se sluttspillet på tv.Foto: SCANPIX/AP Photo/Julie Jacobson
TILBAKE TIL HVERDAGEN: Mats Zuccarello Aasen hadde et strålende OL, men etter hjemkomsten til Sverige har det gått tyngre. Nå må nordmannen og lagkameratene i Modo se sluttspillet på tv.Foto: SCANPIX/AP Photo/Julie Jacobson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Sluttspillet røk for Mats Zuccarello Aasen og hans Modo. Torsdag tapte de 2-3 for ett av bunnlagene Södertälje, samtidig vant Luleå.

Modo spilte en av sin svakeste kamper denne sesongen da det gjaldt som aller mest. Södertälje er allerede klare for kvalifiseringsspill for å overleve som eliteserieklubb og manglet dessuten fire av sine faste spillere. Det burde vært lett match.

- Jeg er så veldig skuffet over vår innsats, sa Modo-kaptein Per Svartvadet til PPV.

Mats Zuccarello Aasen er denne sesongen blitt tidenes utenlandske poengplukket i eliteserien. Han og Modo hadde store problemer med å komme til de helt store sjansene. I siste periode sto Södertälje-målvakten Riku Helenius glimrende og sikret hjemmelaget tre poeng. Poeng som gjestene Modo gjerne skulle hatt.

Per-Åge Skrøder gjorde comeback etter ankelskaden han pådro seg under OL.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!