Sluttspillplassen i fare for NY Rangers

- Vi kan bare skylde på oss selv, sier Mats Zuccarello Aasen.

IKKE MÅL: Buffalo Sabres-målvakt Ryan Miller stopper Matt Zuccarello Aasen under nattas kamp. Sabres vant 3-2. Foto: Brendan McDermid, Reuters/Scanpix
IKKE MÅL: Buffalo Sabres-målvakt Ryan Miller stopper Matt Zuccarello Aasen under nattas kamp. Sabres vant 3-2. Foto: Brendan McDermid, Reuters/ScanpixVis mer

Kampen som klubben ikke hadde råd til å tape endte med nederlag. Etter 2-3 mot Buffalo er New York Rangers' sluttspillplass usikker.

- Tankene kommer til å snurre litt i kveld, sa Mats Zuccarello Aasen.

Nordmannen var langt nede da han møtte pressen for de obligatoriske intervjuene etter kamp.

- Klart det er surt. Vi har flere sjanser til å avgjøre, men vi har vanskeligheter med å få inn pucken. Vi kan bare skylde på oss selv, sa NHL-proffen til NTB.

Selv om Rangers har 17 kamper igjen av grunnserien så kan 2-3-tapet bety at sluttspillet glipper. Årsaken er enkel; Buffalo er bare tre poeng bak og har fortsatt spilt tre kamper færre enn NY Rangers.

- Det er som det er, og ikke så mye å gjøre med det nå. Det handler bare om å glemme denne kampen raskest mulig, mente Zuccarello.

Han hadde selv to store sjanser til å score, men storspillende Ryan Miller i Sabres-buret lot seg ikke lure.

- Vi gjorde en svak første periode, men spilte oss opp mot slutten. Men vi, meg inkludert, klarte ikke å score mål når vi hadde muligheten, sa nordmannen.

23-åringen har spilt 30 kamper i årets sesong. Tre mål og 13 assist er det blitt så langt i den nordamerikanske serien for den tidligere Frisk-spilleren.

Jonas Holøs fikk 22 minutter og 38 sekunder på isen da Colorado tapte 1-2 etter straffer mot San Jose.

(NTB)