- Små marginer mellom talentfull og talentløs

BERGEN (Dagbladet): Forventningene til Sogndals supertalenter var enorme foran sesongstart. Men så langt har de framstått som mer talentløse enn talentfulle.

Trener Torbjørn Glomnes ber dem nå om å parkere drømmen om berømmelse og heller ha det moro i Sogndal.

Tommy Øren (22), Alexander Ødegaard (21), Rune Bolseth (21) og Anders Stadheim (21) er alle fra den vidgjetne 1980-årgangen til Sogndal. Det var disse supertalentene som skulle dra lasset for Sogndal i år. Men så langt er status to usle poeng og bunnplass, elleve baklengs, ingen mål siden åpningskampen mot Moss (3- 3) og talenter som ikke har imponert noen. Trener Torbjørn Glomnes forstår det hvis laget blir sett på mer som talentløst enn talentfullt.

- Ja, det er små marginer mellom det å være talentfull og det å være talentløs, sier han med spesiell tanke på den skuffende innsatsen til den gylne årgangen.

- Jeg har sagt til dem at de må legge drømmene og forventingene sine litt til side og i stedet tenke på at fotball er moro, sier Glomnes.

Det kanskje aller største talentet av dem alle, Tommy Øren, innrømmer at presset har vært tyngende denne sesongen. I fjor var han ute med skade stort sett hele sesongen. Han hadde derfor store forventninger til seg selv i år.

- Nei, det har ikke vært stort så langt i år. Verken for meg eller laget, sier spissen.