Små, sure menn

Sporten blir ikke bedre av klovner i fotballkamp. Esten O. Sæther kommenterer.

SINT:
Det er bare små, sure menn som uke etter uke forklarer manglende resultater med alle de andres udugelighet, skriver Esten O. Sæther. Foto: TV 2 Sporten
SINT: Det er bare små, sure menn som uke etter uke forklarer manglende resultater med alle de andres udugelighet, skriver Esten O. Sæther. Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| KJETIL REKDAL trengte bare et par minutter på å angre seg etter alkis-utskjelling av Brann-veteranen Eirik Bakke. Det er greit, men dessverre ikke nok denne gangen. Nå trenger både Rekdal og et par andre av de mest profilerte fotballaktørene tid til å se seg selv fra utsiden.

Derfra virker ikke norsk fotball så overbevisende sommeren 2009.

FOR å starte med Rekdal; en mann opptatt av rettferdighet ifølge ham selv i Dagbladet i dag.Den siste tida har denne rettferdigheten stort sett bestått i at Aalesund-treneren vekselsvis har skjelt ut egne spillere, dommere, ledelsen i Norges Fotballforbund,  samt de fleste andre som sysler med denne sporten.

I Rekdals øyne er omgivelsene en gjeng amatører, og hans personlige fotballsyn er det i utgangspunktet ingen grunn til å teste:

** Kjetil Rekdal hører til de få nordmenn som beviselig har drevet fotball på et godt internasjonalt nivåMen når han fram med sin rettferdige harme på denne måten? Er hans tilnærming til landslagstrøbbel, økonomikrise og talenttørke den beste for å løfte norsk fotball til et høyere nivå?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer