Smaadal og Lihaug møtes i ringen i morgen: - Tap vil være fiasko

Seier kan ende med karriere i Sauerland-teamet for Smaadal.

NORSK DUELL: Tim Robin-Lihaug (tv) og Simen Smådal under innveiingen i København fredag. Lørdag bokser de i klassen super mellomvekt i samme by.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NORSK DUELL: Tim Robin-Lihaug (tv) og Simen Smådal under innveiingen i København fredag. Lørdag bokser de i klassen super mellomvekt i samme by. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Simen Smaadal (25) har gått knallhardt ut før det norske «vinn eller forsvinn-oppgjøret» mot Tim-Robin Lihaug (21) i København lørdag. Langhus-bokseren innrømmer at fallhøyden er stor.

De to skal gjøre opp om hvem som er Norges beste bokser i super mellomvekt. Smaadal og trener Andre Sollund har sagt at de venter seg en rutinemessig seier over Lihaug, som har ett nederlag på sine åtte profesjonelle kamper.

Smaadal er fortsatt ubeseiret før sin niende proffkamp.

- Kampen er avgjørende for min framtidige boksesatsing. Taper jeg lørdag, er det en fiasko. Jeg trenger seieren i morgen for å vise at det er meg det gjelder. Det er ikke vits i å bruke tid på annet tull. Det er jeg som skal opp og fram. Derfor er seieren ekstremt viktig for meg, sier han til NTB.

- Det er ingen tvil om at Lihaug er en sterk bokser, men jeg er bedre, og jeg har ingen planer om at denne kampen skal gå tiden ut, har Smaadal også uttalt før kampen.

Ingen frykt Samtidig er det ikke noe alternativ for Lihaug å bli slått ut tidlig.

- Vi har en veldig bra plan for hva jeg skal gjøre. Hva han (Smaadal) har planer om, bryr jeg meg fint lite om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer