IMPONERENDE SEIER: For Adama Traore og Wolverhampton. Foto: NTB Scanpix
IMPONERENDE SEIER: For Adama Traore og Wolverhampton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Smadret Everton

Everton var aldri i nærheten av å true Wolverhampton i Premier League søndag. Ulvene vant til slutt 3-0 og sikret viktige poeng i kampen om spill i Europa.

Publisert

Wolverhampton holder dermed sjetteplassen, som, dersom Manchester City ikke får medhold i sin anke til Idrettens voldgiftsrett (Cas) mandag, vil gi gruppespillplass i Europaligaen.

Hjemmelaget tok ledelsen på overtid i første omgang da Raúl Jiménez satte et straffespark sikkert i motsatt hjørne av Everton-keeper Jordan Pickford. Straffesparket ble gitt etter at Daniel Podence ble felt lengst ute i sekstenmeteren.

Ledelsen ble doblet etter kun 46 sekunder spill i andre omgang. På et frispark fra Pedro Neto brukte Leander Dendoncker hodet til å kontrollert sette ballen utakbart i venstre hjørne.

Med et kanonskudd gjorde 3-0 Dioga Jota i det 74. minutt.

Med dagens tap er Evertons muligheter for spill i europaligaen kun teoretiske. Selv med full pott er de helt avhengig av at andre kamper går deres vei de siste tre rundene.

Everton tar imot Aston Villa torsdag, mens Wolverhampton reiser til Burnley onsdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer