Håndball-VM: Norge - RHF

Smadret motstanderen

Etter en litt «shaky» kamp mot Nederland var det knyttet litt spenning til om Norge kunne rote bort semifinalebilletten i VM, men de norske håndballjentene svarte skeptikerne.

SEIER: Kaptein Stine Bredal Oftedal og resten av de norske håndballjentene er klar for semifinale mot Spania etter knusende seier over Russland. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - RHF 34-28 (19-15)

OSLO/GRANOLLERS (Dagbladet): En semifinalebillett mot Spania på fredag lå i potten da de norske håndballjentene møtte RHF i kvartfinalen i VM.

Norge startet svakt i den forrige VM-kampen mot Nederland, men i dag gikk de rett i strupen på RHF, som ikke klarte å hamle opp med de norske håndballjentene.

Se høydepunktene i videovinduet øverst!

PS! Russland går under navnet RHF (Russian Handball Federation) som følge av en dopingdom fra Verdens antidopingbyrå (WADA) i 2019.

Se høydepunktene fra kampen her:

- Det føles veldig godt, rett og slett. Jeg synes vi gjør en god jobb, og vi har jo slitt mot Russland tidligere, selv om det var et helt annet lag vi møtte i dag, sier Stine Bredal Oftedal til Dagbladet.

- Dere var mye mer «på» i dag, kontra kampen mot Nederland?

- Ja, vi var det. Jeg tror av og til vi har litt godt av å få noen sånne starter. Det viser at vi har et lag der mange kan ta ansvar og komme inn og snu ting, sier hun og legger til at semifinalen mot vertsnasjonen Spania på fredag blir noe helt spesielt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer