Smak av nederlag

Chelsea-Charlton 1-1 (4-5 e. str). José Mourinho har opplevd mer suksess enn de fleste fotballtrenere kan drømme om. I går ga Charlton ham en smak av nederlag.

-  Jeg er trist. Men jeg klager ikke, sa en skuffet Mourinho til pressen etter tapet.

Midtstopper Robert Huth ble syndebukken da Chelsea gikk på sitt første tap på engelsk grunn på over et år. Først ga han bort Charltons utligning på overtid i første omgang, så bommet han på det avgjørende sparket i straffekonkurransen.

-  Huth var den jeg var 100 prosent sikker på skulle sette straffen. Men han må gå videre, samtidig som han må tenke over hvorfor han bommet, sier Mourinho.

Stjerner på banen

José Mourinho har ikke opplevd det mange ganger siden han kom til London, men nå fikk Chelsea-treneren smake nederlag, og det mot fattige London-nabo Charlton.

Et hardt kjempende Charlton-lag viste at man fortsatt kommer langt med innsats. I motsetning til Arsenal og Manchester United, stiller Chelsea med tilnærmet fullt lag i ligacupen.

Terry, Ferreira, Crespo og Robben var alle på plass fra start, men Jose Mourinho hadde behov for også Lampard, Cole og Drogba etter hvert som Charlton holdt ut.

-  Jeg klager ikke på noen av gutta mine, sier treneren.

Strålende keeper

Chelsea dominerte førsteomgang. Men de vanligvis målsikre gutta fant ikke nettet før kaptein John Terry headet inn en corner fem minutter før pause. Kampens store spiller, Charlton-keeper Andersen var sjanseløs.

Men Charlton viste enorm vilje og nektet å tape. På overtid i førsteomgang plukket Bent opp Huths svake tilbakespill og satt ballen ned til høyre for Cudicini. -  All ære til Charlton, de kjempet hardt.

NEDERLAG: José Mourinho.