«Smaradona» skinte for LSK

Mot Strømsgodset var Arnor Smarason var tilbake i formen som gjorde ham til en publikumshelt for Lillestrøm i fjor.

HELT: Lillestrøms Arnór Smarason scoret to mål mot Strømsgodset og var kampen store spiller. Her fra kamp mot Stabæk i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
HELT: Lillestrøms Arnór Smarason scoret to mål mot Strømsgodset og var kampen store spiller. Her fra kamp mot Stabæk i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Lillestrøm - Strømsgodset 2-1 (2-0)

Endelig satt ting for Arnor Smarason i LSK-drakta igjen. Islendingen var stor for «Fugla» da plassen ble reddet mot slutten av forrige sesong med sju mål og en målgivende på 13 kamper etter at han kom på sensommeren.

En lei kneskade i vinter har gjort at islendingen har slitt med å vise samme nivå denne vårsesongen, men i bunnoppgjøret mot Strømsgodset løsnet det virkelig for 30-åringen.

Med sine to første mål for sesongen kunne han juble sammen med Kanari-fansen for tre sårt tiltrengte poeng og en liten luke ned til lagene helt nederst på tabellen.

Målene kom rett før pause, en på åpent mål etter en retur fra keeper, den andre et kremmerhus fra 20 meter forbi Viljar Myhra var akkurat det LSK trengte fra spissen, særlig siden de har vært opp og ned lengste framme siden Thomas Lehne Olsen ble langtidsskadet for én måned siden.

Tøff start

Henrik Pedersens start i Strømsgodset har vært blytung. Dansken har fått med seg ett poeng fra sine fire første kamper som trener i Drammensklubben og laget trenger desperat en forbedring i spill og resultater etter sommerpausen er over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer