- Smårusket skal fjernes

LA BAULE (Dagbladet): Drillos sett VM-bakfra har ikke vært noe lystig skue. Og det er ingen trangsynt fotballnasjon som har lidd siden 10. juni. Spillerne har sett det, spesielt de som spiller bakerst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ikke et enkelt problem å sette fingeren på, ta tak i og så gjøre noe med det, sier Stig Inge Bjørnebye.

- Hadde det enda vært så lett. Og derfor opplever jeg det som har skjedd som en dominoeffekt. - Det er smårusket over alt som gjør at vi i perioder helt mister den defensive tryggheten. - Det er ikke lett å si hva problemet er, sier Ronny Johnsen. - Men ja - det er der. Og derfor mener jeg at vi må sette oss ned og se på video. Mens vi før var veldig bra organisert faller vi nå helt plutselig ut av formasjonen.

Sårbare

- Jeg har ikke spilt så veldig mange landskamper, men jeg konstaterer at laget ikke er så ugjennomtrengelig som før, sier Dan Eggen.

- Og det er ikke en eller to spillere som ødelegger. Ei heller er det den, den eller den lagdelen som svikter.

- Slik jeg ser det - og fordi det vi gjør henger så godt sammen - er vi mer sårbare enn andre lag når det først oppstår rusk i maskineriet. Forsvaret og organiseringa av det verdenskjente Drillos-spillet uten ball har høyeste prioritet før sankthansaften mot Brasil. Og - hvis båtfolket hjemme ikke skal kjøre skutene sine på land, og naboen få naboens grill på plenen etter lokale raserianfall foran bildeboksen, pils og pølser - må det skje noe. Men hva? Skal Drillos pine seg sjøl med defensiv fintenking fram mot møtet med de tittelforsvarende rasebeina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer