- Småubehagelig å bli avkledd for hele Norge

- Stiller du opp for Thomas og Harald, vet du aldri hva som kommer, sier Martin Johnsrud Sundby.

OVERRASKET: Disse selfiene, som Martin Johnsrud Sundby tok av seg selv før og etter årets langrennssesong, overrumplet Thomas og Harald i «Senkveld» skikongen med. - Litt ubehagelig, innrømmer Johnsrud Sundby. Skjermdump: TV 2
OVERRASKET: Disse selfiene, som Martin Johnsrud Sundby tok av seg selv før og etter årets langrennssesong, overrumplet Thomas og Harald i «Senkveld» skikongen med. - Litt ubehagelig, innrømmer Johnsrud Sundby. Skjermdump: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet): Sist fredag var Martin Johnsrud Sundby gjest hos Thomas og Harald i «Senkveld» på TV 2. Han gikk både til og fra opptaket med blandede følelser.

- Du vet jo aldri hva som kommer fra de to der. Det eneste du vet på forhånd er at de vil gjøre det ubehagelig for deg. Og det klarte de selvsagt, sier Martin Johnsrud Sundby, som svettet like mye som under ei økt på rulleskimølla etter programmet.

Thomas og Harald hadde blant annet fått tilgang på to selfier der Martin hadde fotografert seg selv så og si naken foran speilet. Hensikten med bildene var at Martin ville vite hvordan kroppen hans så ut før og etter en sesong på ski. Han ville se hvordan den eventuelt hadde endret seg.

Tøyer strikken Han var ikke forberedt på at pinup-bildet skulle vises.

- Nei, det var jeg ikke. Og det er jo unektelig et snev av ubehag over det å bli avkledd på denne måten foran halve Norge, sier Martin og ler.

- Ble du forbannet?

- Neida, Thomas og Harald er mestere på å vite hvor langt de skal tøye strikken, uten å dra den for langt. Jeg løper jo rundt i skogene i Oslo hele sommeren med bar overkropp, så jeg må vel tåle såpass, sier Martin til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer