Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Småubehagelig å bli avkledd for hele Norge

- Stiller du opp for Thomas og Harald, vet du aldri hva som kommer, sier Martin Johnsrud Sundby.

OVERRASKET: Disse selfiene, som Martin Johnsrud Sundby tok av seg selv før og etter årets langrennssesong, overrumplet Thomas og Harald i «Senkveld» skikongen med. - Litt ubehagelig, innrømmer Johnsrud Sundby. Skjermdump: TV 2
OVERRASKET: Disse selfiene, som Martin Johnsrud Sundby tok av seg selv før og etter årets langrennssesong, overrumplet Thomas og Harald i «Senkveld» skikongen med. - Litt ubehagelig, innrømmer Johnsrud Sundby. Skjermdump: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet): Sist fredag var Martin Johnsrud Sundby gjest hos Thomas og Harald i «Senkveld» på TV 2. Han gikk både til og fra opptaket med blandede følelser.

- Du vet jo aldri hva som kommer fra de to der. Det eneste du vet på forhånd er at de vil gjøre det ubehagelig for deg. Og det klarte de selvsagt, sier Martin Johnsrud Sundby, som svettet like mye som under ei økt på rulleskimølla etter programmet.

Thomas og Harald hadde blant annet fått tilgang på to selfier der Martin hadde fotografert seg selv så og si naken foran speilet. Hensikten med bildene var at Martin ville vite hvordan kroppen hans så ut før og etter en sesong på ski. Han ville se hvordan den eventuelt hadde endret seg.

Tøyer strikken Han var ikke forberedt på at pinup-bildet skulle vises.

- Nei, det var jeg ikke. Og det er jo unektelig et snev av ubehag over det å bli avkledd på denne måten foran halve Norge, sier Martin og ler.

- Ble du forbannet?

- Neida, Thomas og Harald er mestere på å vite hvor langt de skal tøye strikken, uten å dra den for langt. Jeg løper jo rundt i skogene i Oslo hele sommeren med bar overkropp, så jeg må vel tåle såpass, sier Martin til Dagbladet.

Han ble også satt i relativt stor grad av forlegenhet da Thomas og Harald «tvang» ham til å ringe fødeavdelingen på Rikshospitalet der kona Marieke Heggeland hvilken dag som helst skal inn for å føde parets andre sønn.

Stakemaskin på rommet Blant annet måtte Martin framføre en god del hårete krav til fødeavdelingen. Senkveld-duoen instruerte ham under mild tvang til å forlange egen stakemaskin på rommet og en beredskapsplan for at kong Harald skulle komme innom for å gratulere, noe han mente ville være relatvit sannsynlig.

Han fikk heller ikke unnlate å nevne hvor mange skirenn han hadde vunnet i vinter, og hvor mye penger han har håvet inn.

- Huff, skikkelig ubehagelig. Jeg var dyvåt av svette etterpå, sier Johnsrud Sundby til Dagbladet under en sponsor-lunsj i Oslo i dag.

For ordens skyld: I skrivende stund er parets ventede sønn fortsatt trygt plassert i mors mage.

- Vi venter fortsatt. Det skjer noe når som helst nå, sier Martin.

SVETT: Thomas og Harald i «Senkveld» instruerte Martin Johnsrud Sundby i en relativt heftig krav-spec overfor rikshopsitalets fødeavdeling der kona Marieke snart skal føde parets andre barn. - Det var svett, sier Martin. Skjermdump: TV2
SVETT: Thomas og Harald i «Senkveld» instruerte Martin Johnsrud Sundby i en relativt heftig krav-spec overfor rikshopsitalets fødeavdeling der kona Marieke snart skal føde parets andre barn. - Det var svett, sier Martin. Skjermdump: TV2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!