GA BERG SPARKEN: Shebby Singh (til venstre) var mannen som ansatte Henning Berg, og også mannen som i dag tok avgjørelsen om å sparke ham - 57 dager seinere. Foto: (AP Photo/Jon Super)
GA BERG SPARKEN: Shebby Singh (til venstre) var mannen som ansatte Henning Berg, og også mannen som i dag tok avgjørelsen om å sparke ham - 57 dager seinere. Foto: (AP Photo/Jon Super)Vis mer

- Smertefullt å sparke Henning

Shebby Singh ansatte Berg for under to måneder siden.

Blackburns Shebby Singh innrømmer at det var tungt å sparke manager Henning Berg, men påpeker at resultatene under nordmannen ikke var gode nok.

Singh sitter med det øverste sportslige ansvaret i Blackburn Rovers. Han var mannen som ansatte Berg tidligere i høst. Malaysieren erkjenner at han også hadde siste ord da nordmannen måtte gå av med tidenes korteste managerkarriere i Lancashire-klubben. Berg måtte forlate Blackburn etter bare 57 dager.

- Vi har hatt veldig dårlige resultater, og laget har prestert veldig svakt. Sånn er det i fotball. Når resultatene ikke er gode nok, så går vi til slutt hver til vårt, sa Singh til TV 2.

Etter kun én seier på ti kamper mener Singh det var vanskelig å gi videre tillit til Henning Berg.

- Sjefene mine støtter mine avgjørelser. Jeg bestemte at vi skulle ansette Henning. Dessverre ble ikke resultatene som vi ville. Jeg måtte ta en smertefull avgjørelse, tilføyde Singh, og påpekte at han var lei seg for at samarbeidet endte slik.

Bergs managerkarriere i Blackburn varte bare i 57 dager.

(NTB)