Smertene stopper ikke Petter

MOLDE: Til tross for store smerter er hofteskadde Petter Rudi i praktslag på banen.

Rudi ble friskmeldt til kampen mot Lyn og storspilte. Noen ødelagte fibre i hofta gjør at han kjenner smertene før han blir skikkelig varm. Tablettene hjelper, men den beste medisinen er å gi ham en ball og noen iltre motstandere.

- Jeg er lett i kroppen og det går fint for tida. Målet mitt nå er å vinne noe med Molde, sier Rudi.

Dette er gode nyheter for Molde som nå skal sette seg ned i kontraktsforhandlinger med lagets bestemann.

Hele Molde-laget savnet Odd Inge Olsen også i denne kampen. Spillerne synes konsekvensen av Olsens takling av Sogndals Tommy Øren 16. mai, har gått helt ut på viddene.

- Odd Inge er en knallgod spiller som jeg regner med er på trening mandag etter frihelga, sier kaptein Daniel Berg Hestad.

Olsen er gått i dekning for alle. Også sine lagkamerater i Molde som gjerne skulle ha oppmuntret ham til å komme tilbake. Ingen vet hvor Olsen befinner seg.

- Jeg har prøvd å nå han på mobiltelefonen, men han svarer ikke, sier Daniel Berg Hestad. Andre spillere har forståelse for Olsens reaksjon, men synes trønderen nå skal komme tilbake på jobb. Trener Gunder Bengtsson gir Olsen den tid han trenger:

- Men jeg håper han er på trening mandag, sier svensken.

OFRER SEG:</B> Smerter i hofta stopper ikke Petter Rudi. Nå vil han vinne noe med Molde. Det er gode nyheter for trener Bengtsson.