Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Smicer overrasket over svake norske dødballer

- Fungerte ikke bra for dere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Målscorer Vladimir Smicer var svært godt fornøyd med 1-0-seieren som gir Tsjekkia et svært godt utgangspunkt til hjemmekampen i Praha onsdag.

- Det var en vanskelig bane å spille på, det var vanskelig å skape sjanser. Det visste vi, og derfor var vårt mål å vinne andreballer. Der synes jeg vi gjorde en veldig god jobb, sier den tidligere Livepool-spilleren, som nå er i franske Bordeaux, til Dagbladet.no.

- Mot første stolpe

Han er overrasket over at Norge ikke klarte å skape mer på dødballer.

- Norge slo mye mot første stolpe, men det fungerte ikke så bra. Det er litt overraskende at de ikke skapte mer på dødball, sier Smicer.

Som 32-åring vet han at dette er hans siste sjanse til å komme til VM, på lik linje med flere av landets storspillere, som Pavel Nedved og Karel Poborsky.

- Mer «fotball» i Praha

- Dette er en viktig playoff for oss, vi vet det er vår siste sjanse. Det var veldig morsomt at det var jeg som scoret i dag. Forspillet til scoringen var veldig fin, sier Smicer, som venter seg en ny tøff kamp i Praha.

MATCHVINNER: Vladimir Smicer taper denne duellen mot Brede Hangeland, men var best når det gjaldt som mest og avgjorde kampen på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke
MATCHVINNER: Vladimir Smicer taper denne duellen mot Brede Hangeland, men var best når det gjaldt som mest og avgjorde kampen på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- Det blir tøft, men jeg tror bana der vil være bedre og at det vil åpne for mer fotball, mer spill langs bakken. Forhåpentlig vil det være gagne oss mest, sier Vladimir Smicer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!