Smicer senket Chelsea

Smicer sørget for tre poeng og full uttelling til Liverpool ett minutt på overtid hjemme mot Chelsea. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Det var Chelsea som hadde de fleste sjansene, og de så lenge ut til å ha kontrollen på kampen. Men tjue minutter ut i andre omgang våknet vertene, og minuttet på overtid satte innbytter Smicer inn scoringen som gav full uttelling til Liverpool.

Topper

- Det er bare mitt andre mål for sesongen, men det var svært viktig da det kom, sa tsjekkeren til Sky Sports etter kampen. Liverpool er ett poeng foran Manchester United. Arsenal er to poeng bak, men har spilt to kamper færre enn Liverpool og United.

Kostbar seier

Det var likevel ikke bare velstand å spore i Liverpool-troppen etter seieren. Steven Gerrard pådro seg en lyskestrekk, og måtte forlate banen etter knappe halvtimen. John Arne Riise fullførte kampen, men ble sendt rett til røntgenundersøkelse etter å ha fått en smell i foten. Hvor alvorlig skaden er, blir ikke klart før mandag.

Tottenham vant

Tottenham lekte med Fulham, og vant 2-0 etter scoringer av Sheringham og Poyet. Iversen og co. ligger på niendeplass med 41 poeng. Fulham har 35 poeng, og ligger med det på 14. plass.

Tabellen for Premier League

Dagbladet.no fulgte kampene.

<B>KNALLSKUDD: Vladimir Smicer dro til på hel volley og sørget for tre poeng for Liverpool.