Smiiiil, det er sommer på fotballfesten

Endelig kom sommeren til Ekeberg. I alle fall for en stund.

Selfieglede: Synne Parr (15) og Sandra Inngselset (19)  gleder seg over selfie på Ekebergsletta. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet
Selfieglede: Synne Parr (15) og Sandra Inngselset (19) gleder seg over selfie på Ekebergsletta. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Shorts, is, singlet og brus. Dette har tatt plassen for varme pølser, regnjakker og gummistøvler som var det mest anvendelige på åpningsdagen mandag.

Stor temning For da sola kom ble det endelig sommerstemning på Norway Cup.

Og Synne Parr (15) og Sandra Inngselset fra Dyrkorn på Sunnmøre benyttet selvsagt sjansen til å samle minner via selfie-fotografering og rusletur på Ekebergsletta.

- Vi skal spille kamp mandag ettermiddag. Og gleder oss til den, sier de to venninnene som spiller for jentelaget til Dyrkorn Il på Sunnmøre.

Værflaks Sola kommer til å skinne over Ekeberg og de andre Norway Cup-banene hele mandag. Tirsdag gjemmer den seg trolig bak skyene, men med litt flaks så blir det opphold hele morgendagen også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer