Smil og tillit i Brann

BERGEN (Dagbladet): Spillerne, styret og eierne i Sportsklubben Brann har full tillit til trener Kjell Tennfjord. Etter et tre timer langt krisemøte i går kveld ble alle enige om å opprettholde ambisjonene om å bli blant de tre, fire beste etter endt sesong.

- Alle som kan regne vil forstå at det kan bli vanskelig. Vi vil maksimalt oppnå 60 poeng ved å vinne samtlige kamper som gjenstår, sier Tennfjord.

For å bli blant de tre- fire beste må Brann slå lag som Rosenborg og Molde borte.

- Vi har diskutert målsetningen for sesongen, og har blitt enige om at den skal bestå. Styret har spurt trenerne og spillerne om de ønsket utvidede rammebetingelser som penger til å leie eller kjøpe nye spillere. Det kan bli aktuelt, men ikke som akutthandlinger.

- Til sommeren eller tidlig høst vil vi vurdere spillermarkedet i Norge, Skandinavia og internasjonalt, sier direktør Harry Herstad.

- Mer fotball

Kjell Tennfjord modererer kravet til seg selv ved å si: - Vi må sette oss flere mål gjennom sesongen og vurdere ambisjonene etterhvert som vi ser hvordan det går.

På et møte mellom spillerne og trenerne tidligere i går ble det oppnådd enighet om å endre noe på treningsopplegget.

- Vi skal spille mer fotball på hovedtreningen og dele opp i flere små grupper på dagens første trening. På den måten vil hver enkelt spiller får bedre oppfølging, sier Tennfjord.

Tar ansvar

- Vi mangler tempo i kroppen og tempo med ball. Gjennom den formen for trening som vi nå vil gå over til, vil vi få tempo tilbake. Det var det opplegget vi fulgte med hell i fjor. Vi spillere er også blitt enige om å gå mer i oss selv og ta ansvar for de dårlige resultatene vi har prestert, sier Brann-kaptein Jan Ove Pedersen.

Det var aldri snakk om å reise mistillit mot trenere eller andre ledere under møtene i går.

- Nei, vi hadde en intellektuell forsamling til stede på møtet, sier direktør Herstad.

<B>SMILER IGJEN:</B> Brann-kaptein Jan Ove Pedersen, direktør Harry Herstad og Kjell Tennfjord ble enige på et krisemøte i går kveld. Ambisjonene om å bli blant de beste opprettholdes.