Smith og Rossi kan forsvinne

Ferguson hinter.

(Dagbladet.no): Dersom Carlos Tevez omsider blir Manchester United-spiller, kan Alan Smith og Guiseppe Rossis dager på Old Trafford være talte.

Det gikk Sir Alex Ferguson langt i å antyde på en pressekonferanse i dag, hvor han også forsikret om at United ikke vil selge Gabriel Heinze til Liverpool.

- Jeg må tenke på hvordan Manchester United skal bli bedre. Og når en som Tevez dukker opp, blir det særlig vanskelig for spillere som Alan og Giuseppe, sier Ferguson ifølge PA.

United-manageren har tidligere hatt suksess med å leie ut spillere for å hente dem hjem igjen noen måneder senere, og Rossi har gjort sakene sine bra i Parma.

Likevel ser det nå ut til at Ferguson er villig til å gi slipp på italieneren.

Alan Smith var en nyttig bidragsyter mot slutten av forrige sesong, men har ikke blomstret for fullt på Old Trafford.

- Det er ingen tvil om at Alan gjorde en strålende jobb for oss etter comebacket sist sesong. Han fikk opp lagånden og fordi han er en slik fighter, ble han en inspirasjon for oss. Men han er 26 år nå, og ønsker å spille regelmessig førstelagsfotball, sier Ferguson.

Skotten innrømmet også at United har forsøkt å hente en annen spiss i sommer, men budet ble avslått. Det spekuleres i at den aktuelle spissen var Sampdorias Fabio Quagliarella eller Boltons Nicolas Anelka.

PÅ VEI BORT: Alan Smith ønsker mer spilletid, og kan forsvinne fra Old Trafford. Foto: REUTERS
PÅ VEI BORT: Alan Smith ønsker mer spilletid, og kan forsvinne fra Old Trafford. Foto: REUTERS Vis mer

Men så lenge Tevez ikke er klar, vil Ferguson neppe forhaste seg med å bli kvitt Smith og Rossi.

- Det viktigste er at de er våre spillere (Smith og Rossi), og at vi kan ta en avgjørelse når det passer oss.

<B>PÅ VEI BORT:</B> Guiseppe Rossi.