Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Smittet av coronaviruset

Den norske Italia-proffen Morten Thorsby er smittet av coronaviruset.

I KARANTENE: Morten Thorsby. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images
I KARANTENE: Morten Thorsby. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images Vis mer

Det bekrefter Sampdoria på sin hjemmeside. Det var etter at Sampdoria-spilleren Manolo Gabbiadini ble påvist viruset at flere av spillerne på laget ble sjekket,

Tre andre spillere er også være smittet. Blant dem - svenske Albin Ekdahl.

23-åringen, som gikk fra den nederlandske klubben Heerenveen til Sampdoria i fjor, skal bare ha milde symptomer, men blir værende i Italia framover.

Klubben har stengt treningssenteret og alle spillerne og trenerne er satt i karantene.

- Det går fint med meg. Jeg hadde lette symptomer i går. I dag fikk jeg svar på testen. Jeg er ved godt mot, får tett oppfølging fra klubben og følger instruksene far italienske helsemyndigheter, skriver Thorsby i en SMS fredag ettermiddag.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Thorsby har tidligere snakket med Dagbladet om situasjonen i Nord-Italia. Da fortalte 23-åringen at han ikke hadde kjent på noe frykt:

- Jeg merker selvfølgelig at det brukes store ressurser på å få kontroll på situasjonen. I provinsen her i Genova er det erklært unntakstilstand de neste sju dagene. Jeg er ung og frisk og føler ikke på noe frykt i det hele tatt. Jeg tror de fleste spillerne (på laget) føler det samme, uten at jeg vet sikkert.

Serie A er som all annet idrett i Italia satt på vent til 3. april.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!