Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Smittet stjerne om corona: - Jeg har ingen symptomer

Og det skremmer NBA-stjerne.

SMITTET: Donovan Mitchell (t.v.) har fått coronaviruset. Foto: Duane Burleson/AP/NTB Scanpix
SMITTET: Donovan Mitchell (t.v.) har fått coronaviruset. Foto: Duane Burleson/AP/NTB Scanpix Vis mer

Det NBA-stjerna Donovan Mitchell forteller i et intervju med Good Morning America, kan være en fin vekker for folk som ikke er så nøye med å holde avstand til andre når de ferdes rundt omkring.

Mitchell er en av flere basketballstjerner i USA som har fått påvist coronaviruset (Covid-19). Han sier det mest skremmende er at han ikke har noen symptomer, noe han omtaler som «unikt».

- Jeg er symptomfri - jeg kunne gått gatelangs hvis det ikke var allment kjent at jeg var syk, du ville ikke visst det, sier Mitchell.

- Jeg syns det som er mest skremmende med dette viruset, er at du kan virke helt fint, være fin i formen og så aner du ikke hvem du snakker med og hvem de går hjem til, sier Mitchell videre.

23-åringen er satt i isolasjon, men sier han føler han kunne spilt kamp i morgen om det var mulig. Det verste med hele opplevelsen var å bli testet for coronaviruset, mener han.

- Det var faktisk interessant. For meg var det en pinne ned i halsen. Det var 15 sekunder med det verste ubehaget jeg har hatt i mitt liv. Jeg endte opp med å gråte, sier han.

IKKE GREIT: Basketballspiller, Rudy Gobert, spøkte om coronaviruset, få dager senere fikk han selv påvist viruset. Video: MLG Highlights. Vis mer

Han sier likevel at han er glad for at han tok testen og sier han blant annet bruker tiden på å se seg selv på video fra tidligere i basketkarrieren. Det er forøvrig ikke grunn til å være bekymret over ubehag i forbindelse med testing av coronaviruset her i Norge.

Den amerikanske basketligaen NBA ble i forrige uke avbrutt, som den første idrettsligaen i USA, etter at den franske Utah Jazz-spilleren Rudy Gobert, lagkameraten til MItchell, hadde testet positivt for coronaviruset.

Ironisk nok spøkte nettopp Gobert med reportere og tok på alle reporternes mikrofoner etter en pressekonferanse.

Hele Norges coronakart